Mängder av gul inspiration, lagom till påsk!

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Gult är en särskilt energigivande färg, både inom styling för kläder och även hemmet. Känner du att du inte vill köra en rakt igenom monokrom outfit eller skrud för inredningen, går det bra med härligt knallgula eller pastellgula accenter och accessoarer för att liva upp en neutral bas.

Här kommer inspirationen du behöver, lagom till påsk!

GULA PLAGG

Antingen från topp till tå eller enstaka plagg. Välj mellan äggule-gult eller citrongult.

CITRONMARÄNGPAJ

Det är tidernas godaste efterrätt, oavsett högtid. Men passar förstås extra bra så här i påsk med den vackert gula fyllningen. Googla fram prima recept redan nu. Psst: Det är faktiskt HELT okej att provlaga och äta en sån här paj varje helg fram till påsk. Man måste ju testa sig fram…

PÅSKDUKNING

OK, inte bara gult gäller här, men maten i sig är ju oftast gul… Massor av fin inspiration till påskdukningen hittar du här!

HELT UPPÅT VÄGGARNA

Vacker tapet i gula toner med stora handritade lotusblommor, från Mimou.

FRAM MED PENSELN!

Den riktigt händige (och modige) går loss med en mjukt pastellgul färg och målar den vita bröstpanelen och dörrarna hemma. Ger ett äkta wow-intryck! (Bilden kommer från Sofacompany).

EN HÄRLIG PÅSKKRANS

Är du pysslig snor du ihop en sån här själv med hjälp av det du hittar i naturen, i blomaffären och kanske lite krafs på Panduro.

Gul pläd från Jotex, 179 kr, klicka här.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion, iStock

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras