Dagens träningspass

Hej på er

Träningspassen här i Cypern blir såklart inte som hemma. Men jag vill ändå få träningen gjord, gärna snabbt och effektivt.

Vi har en runda ner i dalen och upp på bergen som är 5 km. Den antingen går jag, springer eller kör intervall 60/30 runt. Sen har jag hantlar, maghjul och en yoga matta som jag kör några styrkecirklar på. Ställer hiit-appen på 60 sek träning 20 sek vila och sen 6-8 övn som jag gör 3 rundor.

Idag blev det:

-squat med axelpress

-situps

-mountain clowners

-maghjul

-plankan

-axelpress

-biceps curl

Oftast sker träningen direkt på morgonen när det inte blivit så fruktansvärt hett. Annars får man vänta till kvällen och köra innan mörkret faller på och då är det innan ko 20 som gäller. Sen blir det snabbt kolsvart, då vill man inte vara uppe i bergen…..

/Marit

2 kommentarer
    1. Den heter Seconds. Den ör röd med ett stort S i mitten. Den är jätte bra tyvker jag. Du kan ställa in vilka intervaller Du vill. Piper på ett bra sätt, Hahah. Om du förstår mig.

      Kram.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras