Tigerräkor och uteplats

Hejsan

Hörde att det blivit lite kallare hemma i Sverige igen. Jag hoppas verkligen det blir fint väder till skolavslutningarna för barnens skull.

Igår grillade Pärra tigerräkor hemma på grillen. Helt magiskt gott blev det. Uteplatsen med grill gjorde vi för 3 år sedan, den är så underbar tycker vi alla. Vi har även byggt en pergola där vi planterat vindruvor som nu är påväg upp. I uteplatsen har vi byggt in 2 citrusträd, riktigt snyggt tycker jag.

På kvällen åkte Pär in till casino medans jag satt kvar hemma med en bok, otroligt avslappnande. Jag som aldrig läser böcker. Det var avslappnande ända tills jag skulle gå och lägga mig och såg att vi glömt stänga dörren ut från sovrummet och en katt hade lagt sig i vår säng….. NEEEJ. Ingen jäkla kattfan i min säng, speciellt inte nån utekatt från Cypern. Det blev till att bädda rent helt och hållet i hela sängen. Katten kasta jag ut såklart.

2 kommentarer
    1. Tusen tack. Den är från HM. Köpte den förra året. Det är sååå snyggt med baddräkt tyvker jag. Synd att magen inte blir så brun bara, haha.

      Kram marit

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras