Trädgården här i Cypern

Hej fina ni

Jag hade tänkt lägga ut detta blogginlägg igår, men vi fick tyvärr problem med Wi-FI igår kväll. Inte mycket man kan göra åt här nere, bara att gilla läget. Ganska skönt ibland också faktiskt.

Allt vi planterar här i Cypern växer så otroligt fort. Våra vindruvor har ju tex växt på sig jätte bra på bara 2 somrar. Och flera av dom ”äldre” männen som har lägenhet här är riktiga trädgårdsnissar. Eftersom endel av dom är pensionärer så spenderar dom mycket tid här och lägger ner massa kärlek i trädgården. Titta bara på olivträden och på fikonträden, tänk om man kunde få dom att se ut sådär hemma i zon 5, Hahaha. Jag tror jag kommer bli en riktig sån där trädgårdstant här i Cypern när jag blir äldre. När jag tar ledig hela vintrarna i framtiden och åker hit. Då kommer det krypa i kroppen på mig efter några dagar och så måste jag ha ett projekt, då är väl trädgården perfekt för mig tänker jag. Då ska jag bli en sån där kruttant som lyfter sten och håller på.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras