Bikini och baddräktfavoritrr

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej på er

Innan vi åkte till Cypern märkte jag att flera av mina bikinis inte riktigt hängde med längre. Jag har alltså mött ut dom. Min fina vita bikiniöverdel med vågiga kanter tex hängde slappt i tyget och såg allmänt dassig ut.

Jag älskar ju bikinis och för er som minns så jade jag 15(!) st med mig på bröllopsresan som varade i 12 dagar, hahaha. Man måste väl ha lite ombyte.

Ok, så nu är jag alltså på jakt efter lite nya och jag har lite krav på dom. Jag vill helst inte ha bikiniöverdelar med fyllning i kuporna, tycker det drar åt sig för mycket vatten och jag tycker det är oskönt när jag badar och solar. Trosor s får inte skära in för mycket någonstans. Dom behöver inte vara jätte breda eller höga i midjan (sånt är snyggt, men på stranden föredrar jag att bli brun framför att vara cool när det gäller bikinitrosor)

Jag har såklart hunnit scanna av några nätsidor men jag behöver även er hjälp. Jag behöver en enkel svart och en vit trekantsbikini, snygg bandue bikini så att jag slipper ränder (jag vill kunna byta från dag till dag så ränderna inte blir så skarpa)

Här nedan ser ni några av mina favoriter och jag tar såklart med några Baddräkter eftersom jag fick några frågor på insta om min. Jag märker själv att jag tittar mycket på min favorit sommargäst, gult. Det är så snyggt till solbränd hud tycker jag.

Svart baddräkt HÄR/ Röd baddräkt HÄR/ Orange baddräkt HÄR

Gul bikini HÄR/ Bandue med citroner HÄR / Gul bikiniöverdel med ring HÄR/ Svart trekanstbikini HÄR

//Marit

2 kommentarer
  1. Åk till Janes underkläder i Gustafs så hittar du säkert ny bikini. Och toppenservice får du också!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras