Bästa solcremen

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hejsan

Jag som är rädd om min hy tycker såklart det är superviktigt med solskydd när man befinner sig i solen.

Även om jag lätt blir brun (Pär får alltid frågan om hans fru är turk/cypriot i Cypern, haha) så kan jag bränna mig. Det beror iof på att jag sällan (läs aldrig) ligger i skuggan, och att jag ibland slarvar med att smörja mig, då bränner jag mig.

Solskyddet Evy började vi använda redan förra året och blev jätte imponerad. Barnen badar ju extremt mycket och då behöver man smörja ofta, men vi upplevde att denna satt kvar väldigt bra och INGEN av barnen brände sig förra året i den heta Cypern-solen. Det är som ett skum som man stryker in i huden och som går in väldigt fort. Solskyddet är lite dyrare men eftersom det är så bra och gör att vi inte bränner oss så tycker jag det lätt är värt pengarna.

I ansiktet har jag dock Clarins spf 50, överlägset bra enligt mig.

Solcreme från Evy HÄR, Clarins spf 50 för ansiktet HÄR

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras