Pionbuske och nagelsmärta

Hejsan

Alltså har ni sett mina pioner, jag blir så lycklig. OCH ni minns väl att jag inte har ett enda grässtrå i nya huset, hon är knäpp tänker ni. Jag planerar att behandla dessa krukor med pioner (Jepp jag har 2) som mina bebisar i vinter. Ställa in dom i garaget och packa in dom med värme.

Jag fick två buskar av Pärs kontorist, vars väninna skulle slänga bort dom….. Jag hade ju en underbar pionbuske i förra huset och saknar den så. Men titta, nu kommer dom 1:a underbara blommorna. Shit va glad jag blir.

Mindre glad är jag över att jag idag råkade trycka ner handen så hårt och snabbt i en flyttkartong att jag inte märkte att lillfingret petade ut och slog i kartongkanten. Jag trodde först jag slog av lösnageln men insåg snabbt att lösnageln satt kvar i min egna nagel som däremot lossnat från fingret….. ända ner till nagelbandsroten. Fy-jävlar-i-helvete vad ont det gjorde. En brännande känsla i fingret som mest kan jämföras med när bebishuvet ska ut enorm fiffi vid en förslappning ni vet.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras