Sommarlov

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej fina ni

Antar att alla ni med barn också har skolavslutningsvecka den här veckan. Vi hade skolavslutning igår, det är alltid lika härlig känsla och man minns ju själv precis hur man kände i kroppen, det sär härliga pirret.

Dagen började med skolavslutning för mina grabbar i Deras skola, Thea hade avslutning dagen innan i Gävle.

Efter lite tårar och kramar så åkte jag och grabbarna till Gävle i The Mod-bussen.

På eftermiddagen fick jag hjälp av hela min familj att tömma en sommarstuga som jag stylade för ca 1 månad sedan. Ibland är det bra att va många.

Levis och Thea slutade 3:an och mellanstadiet väntar till hösten. Och Maximilian gick ut 5:an. Våra stora fina barn.

Men oj vad jag grät när jag kramade om Levis fröken, Ullis. Eftersom jag vet hur mycket hon gjort för vår Levis och hur mycket hon betytt för honom. Vår lilla Bus-Levis är ju en sån där med extra myror i brallan som har svårt att sitta still. Så har det varit sen han började i förskoleklass. Och OJ vad Ullis provat många metoder på honom, Hahaha. Nu har han lugnat ner sig betydligt sista året och jag vet att det är pga av allt jobb de underbara lärarna gjort.

Mamma/bonusmamma hjärtat svämmar över när jag ser hur fina dom är med varandra (självklart bråkar dom som riktiga syskon också)

På kvällen hade vi bokat bord på en av våra favorit restauranger i Gävle, Fullriggaren skybar. Den har en magisk utsikt över hela Gävle och vattnet. Vi passade samtidigt på att fira Pärs Pappa, Leffe, som fyllt 65 år.

Vi åt en magisk 3-rätters middag, här är förrätten. Mina grabbar gillade den inte riktigt, hahaha. Max fick för sig att rommen va fiskbarn. Men Thea däremot, älskade den. Både jag och Pär tycker det är viktigt att våra barn får hänga med på restaurang och smaka sånt dom vanligtvis inte äter. Och varje år så märker vi att deras smaklökar utvecklas.

Jag fick många frågor på story igår om den vita skjortan med bred halsringning och vida ärmar, den är ny och kommer från Lindex. Jag tokgillar den. Du hittar den HÄR. (Såg nu att den är nedsatt 1/2 priset. Stor i stl, jag har S) Skynda fynda.

Väskan har ni sett förut, den är från Biskopsgården. Skorna är gamla favoriter från Scorett (liknande finns HÄR)

Jeansen är supersköna favoriter med stretch och hög midja från Bik bok, modellen heter ”higher ankle” Du hittar dom HÄR, Supersköna verkligen.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras