Köttfärsbiffar med persilja

Hej på er

Kvällens middag hemma hos oss blev det här, köttfärsbiffar kryddade med vitlök, rödlök och persilja. Och ja, numera får jag vara med och laga mat OCKSÅ, förutom allt annat jag gör såklart (nä, jag är inte bitter) hahaha.

Biffarna blir i alla fall supergoda när man blandar i lite gott.

Sen grillar jag dom några minuter på varje sida på grillen.

Till biffarna gjorde vi rostad sötpotatis i ugnen och en kall sås gjord på 0,2% kvarg med soltorkade tomater, persilja, salt & peppar, dijon senap.

Jepp, såhär rullar Pär runt här hemma just nu, i en kontorsstol som min mamma gett honom.

Min mamma och Pär har också handikapp anpassat här hemma genom att antingen ta bort eller vika in alla mattor, se nedan. (hoppas ni hör min härliga ton i rösten)

/Marit

2 kommentarer
 1. Så gott det ser ut. Såsen ska jag göra i helgen är säkert gott till grillat 👍
  Håller med dig angående korpen min man också, som dessutom spelat fotboll hela sitt liv (han var en stor talang jag måste ju få skryta lite🤩) tills han var 37 år. Han har alltid sagt, aldrig att jag spelar i korpen livsfarligt 🙄
  Men tråkigt för gubben din ändå…

  1. Ok. Det här kan vara den bästa hälsningen någonsin. Så bra att jag läste upp den HÖGT för min Pär, Hahaha.

   Alltså tuuusen tack för att du tog dig tid att skriva detta. Och Hejja din fd fotbolls proffs till man. 🙌🏻🙌🏻

   Massa kramar
   /Marit ❤️

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras