Väder ångest

Hej finisar

Hur är det med er?

Jag älskar ju solen och borde väl vara världens lyckligaste nu med detta väder. Men jag tror jag typ fått väder-ångest. Jag jobbar ju för fullt fortfarande och jag är faktiskt riktigt glad över att det rullar in jobb fast det är högsommar. För förra året var det rätt lugnt i juni-juli. Men när jag slutar för dagen så slänger jag mig inte i en solstol det 1:a jag gör. Jag plockar och fixar med massa annat här hemma. Sen får jag rå-ångest över att jag inte varit i solen.

Idag var det en sån där piss dag. Allt gick fel, glömde nycklar och fick vända hem, glömde plånbok och fick vända hem, det gick pissigt på gymmet (kände mig assvag) jag har tömt 2 objekt som blivit sålda så bussen är knökfull. Antar att kroppen är helt slut efter 2 stylingar mån-tis-ons.

Jag va så trött i kroppen när jag kom hem idag så jag grät lite. Säkert dom där jävla mens hormonerna som spökar oxå för jag känner mig sådär rätt ful och värdelös som man kan göra då. Är inte speciellt kär i Pär heller, vill inte ha närhet alls, äh ni fattar. Känslorna är mer nere än uppe. Hoppas det vänder snart.

Jag vill bara säga att jag blir så glad när ni skriver att ni tycker om mina ”ärliga” inlägg. Jag vill bara säga att jag är alltid helt ärlig och jag skäms aldrig för att dela med mig av nåt, vare sig det är underbara glada saker eller botten mörka ångest tankar. Det är sån jag är, take it or leave it liksom. En väldig känslo människa med upp och nedgångar. Kram och tack

/Marit

Våran fina innergård, tycker så mycket om den. Älskar dubbeldörrarna som man kan öppna från matsalsdelen. Känns som man är ute fast inne då.

5 kommentarer
 1. Jag förstår precis vad du menar med solångest. Jag sitter inne på ett kontor hela dagarna skyndar hem, kommer knappt mer utanför dörren resten av dagen med tanke på vad som ska göras inne. Städa plocka laga mat, plocka undan mat natta barn… vips så är det läggdags även för mig… sommaren är min tid och solen mitt rätta element ändå hinner jag inte med att vara ute… tänk att det är så här samhället är skapt och så man ska ha det.. jobba 50% vore något 😀

 2. Håller med om att du har en väldigt rolig blogg att läsa. Man både skrattar och känner igen sig när du är nere och sur på det mesta.
  Du verkar vara en härlig människa!

 3. Det finns hjälp mot PMS… Jag hade dödslängtan inför mens efter att jag fått barn och började äta citalopram (tror det heter så) tio dagar innan mens. Är egentligen en antidepp-medicin men funkar vid PMS. Sååå värt att prova.

 4. Verkligen att man älskar dessa inlägg också, det är ju så livet ser ut men ibland börjar man ju undra för det är inte alla som ”erkänner” o ger den bilden precis. Så TACK för att du delar med dig av det högst normala, dvs med- o motgångar. Stor kram o hoppas helgen varit fin

  1. Tack Ingrid.

   Jag tycker själv det är ganska tråkigt att läsa bloggar som inte speglar verkligheten. Det är inte bara rosa och underbart hela tiden.
   Även om jag älskar mitt liv, med allt vad det innebär så vill jag även dela med mig av både det som är bra och det som är skit.
   Tusen tack ❤️ Helgen har varit lugn och skön 😂 och inte så mkt jobbig.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras