Nomadic State of mind

Nya sandaler

Jag har jätte svårt att hitta snygga men framförallt sköna sandaler. Jag föddes med jätte sneda fötter, måste ha legat konstigt i mammas mage. Och jag har alltid haft svårt för skor eftersom mina fötter fortfarande är sneda. I sandaler eller skor med öppen häl så kliver jag bredvid.

Blev så himla glad när jag hittade dessa för jag såg på en gång att dom kommer funka. Och jag ÄLSKAR dom. Så jäkla boho snygga att jag smäller av. Dom kommer från Nomadic State of mind

Vi hänger i sommarstugan i Furudal i helgen. Just nu vill jag ha så enkelt omkring mig som möjligt när Pär är handikappad. Här leker barnen ute hela dagarna och alla kraven sänks, så jäkla skönt. Speciellt vid pms tider som nu. Idag tyckte jag det var jobbigt bara att köra 30 mil hit (tog en omväg förbi Gävle först) handla all mat upp hit och bära in allt. Huvudvärken börjar komma krypande så jag lägger mig i den otroligt osnygga hammocken, lyssnar på ungarna som badar och andas djupt.

Kram på er

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras