Mys helg

Hej Finisar

Hoppas ni haft en lika mysig helg som vi har haft.

Vi har haft en supermysig helg i stugan och alla är nöjda och glada. Alla har fått göra precis vad som vill, bada, fiska, gå på loppis, springa, träna, åka båt, titta på fotboll, spela kort, mysa och bara vara med varandra. Precis som en helg uppe i Furudal ska vara.

Levis fick en fin abborre på metspö som han var så stolt över.

Kvällarna är magiska här, klart det finns mygg och knott. Men det hör liksom till på nåt vis. Det är en speciell känsla att få vara här där jag vuxit upp och tillbringat varje sommar sedan jag föddes. Att få njuta av det med mina barn och min man nu, det är en härlig känsla. Och jag älskar att hela familjen vill dit lika mycket som jag. Även om livet är enkelt med utedass, begränsat internet och 3 kanaler på tv:n, haha.

Igår kväll fick vi besök av den sötaste igelkott mamman som är ute och letar mat till sina små barn som skriker från åkern bredvid. På bild är min kusin Maria som bor instigna bredvid. Våra barn som är jämngamla har så roligt ihop, och det är så skoj tycker vi.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras