Ändrade planer

Hej Finisar

Imorgon bitti skulle vi åkt till Örebro. Vi hade bokat ett stort hotellrum inne i stan där vi alla 5 skulle få plats. Ungarna har längtat efter denna utflykt länge, badlandet Lost city stod var såklart bestämt. Och vi fick så många bra tips på restauranger när jag önskade hjälp via instagram. Så vi hade bokat bord på Fratelli, efter att barnen fått vara med och bestämma….. Jag och Pär ville såklart till Sobi, den asiatiska restaurangen som såg maaagisk ut. Det får bli en annan gång då.

Visst är det mysigt att strosa runt och vattna blommor på kvällarna i sommarvärmen? Jag riktigt slappnar av då känner jag. 

Klänning från Zara, tyvärr slut på hemsidan. Liknande finns HÄR. Den är så skön att strosa runt i på kvällarna.

I söndags fick Maximilian ont i örat och det blev bara blivit värre. Han började få feber och imorse vaknade han och örat hade blivit svullet. Jag ringde 1177 på en gång och dom fixade så vi fick komma in på öron-mottagningen på lasarettet. Där konstaterades en infektion i örongången, men trumhinnan va hel. Men inget bad på ett tag och nu får han medicin i en vecka. Älskade Max, han biter verkligen ihop när han har ont och klagar inte.

Vi bestämde oss för att skjuta upp vår Örebro tripp, det är ju tråkigt om inte alla är pigga och kan njuta av resan. Jag hade jobbat ikapp på veckans styling så vi skulle kunna åka, fick nu några dagar ledigt här hemma istället. Så imorgon hittar vi på nåt här hemma istället och på kvällen har barnen bestämt middag på Pinchos. Inte min och Pärras favvo, men nu är det kidsens dag.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras