Familje myskväll

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hejsan

Idag skulle vi ju som sagt åkt till Örebro men fick lov att ställa in. Så pga mitt och Pärs dåliga samvete så fick Levis och Thea välja vad dom ville göra idag. Dom valde stadens badhus, hahaha. Ok, det var inte det jag ville. Jag försökte in i det längsta att få som att vilja åka till stranden. Men oh no, som tur va finns det en utepool och en gräsplätt för mamma att ligga på.

På kvällen fick dom även bestämma restaurang, det blev Pinchos.

Jag och min ”halta lotta” Hur ska den här sommaren gå va? Det undrar jag många gånger per dag

Jag hade en ny outfit för kvällen, inköpt i min lokala Gina Tricot butik. Älskar kjolen med volanger. Såg outfiten på Mimmis instagram på en av hennes kompisar, när hon hade tjejkväll för nån vecka sedan. Jag kopierade rakt av. Sååå snygg!

Blus HÄR/ Kjol HÄR/ Väska HÄR (tyvärr slut online/ Klackar gamla favoriter från Levis.

Som vanligt beställer man alltid in för mycket mat på Pinchos, haha. Vi åt och åt. Hela bordet va fullt med mat.

Så fina att jag storknar.

Så underbart mysigt att bara vara vi 5. Älskar att barnen tycker om att äta ute lika mycket som vi gör. Min pappa skjutsade oss dit och hem så både jag och Pär kunde njuta av både bubbel och vin till maten.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras