Hemmaträning

Hej fina ni

Jag är inne i ett rätt skönt träningsflow just nu. Det är jag inte alltid, believe me. Även om jag masar mig till gymmet 4-5 gånger i veckan så är jag inte alls lika sugen varje gång. Men jag vet att jag mör bättre av att träna än att inte göra det. Men det är skillnad på att vilja tråna och att känna att jag ”måste” Just nu vill jag, jag till och med längtar. Och jag älskar dom perioderna.

Idag blev det ett hemma-pass, jag är rätt dålig på det i vanliga fall. Jag tränar helst på gymmet av den enkla orsaken att jag blir mer motiverad där och ”fuskar” mer på hemma träningen. Men inte nu när jag har dessa härliga känslor, då kan jag träna överallt.

Här kommer dagens pass med bilder till er, vill ni ha det?

Jag satt tabata appen på 40/20 (40 sek träning, 20 sek vila) och så gjorde jag 8 övningar, 4 rundor. Jag va bra svettig efter det kan jag lova. Du behöver en kettlebell, ett maghjul och en yoga matta, häpp så är du redo för ett skönt träningspass hemma på gården.

Ufallshopp

Svingar med kettlebell

Plankan, vill du aktivera axlarna mer undertiden så går du upp och ner på armarna.

Snatchar, byt arm mellan varje gång du går ner. Böj mer på knäna än vad jag gör oxå, jag fuskar, haha.

Helt vanliga situps, aktivera magen så mycket du kan.

Jägarvila

Axelpress med kettlebell, har man inga hantlar så går detta precis lika bra. Jag råkade dock slå mig i huvet en gång så jag fick en bula. Va försiktiga, haha.

Magrullning, älskar den här övningen. Den är grym för hela bålstyrkan som är så viktig för hållningen. 

Så jäkla svettig efteråt, vår innergård blir så otroligt varm också. Men känslan efteråt slår allt. Det finns en tjej som är grym på hemma träning, @crossfitnessbymarie

Följ henne på instagram. Hon delar med sig av massor av filmer och inspiration.

/Marit

Ellos
349 kr
Thomas Sabo
1499 kr
Indiska
99 kr
& Other Stories
1450 kr
Voluspa
299 kr
Valentino
16.120 kr
& Other Stories
1300 kr
Gucci
6.023 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras