Skin Reactive från Swiss Clinic

Den 1:a microneedling+dry mask behandlingen har kommit.

Jag är helt frälst, jag älskar ju denna roller från början. Men nu breddar Swiss clinic sitt sortiment ännu mer. Huden blir helt babylen efteråt, jag är beroende. Du hittar behandlingen HÄR

Ange koden maritdybeck20 för att få 20% på ditt köp.

Idag kom det hem en hel drös med olika ansiktsmasker från Swiss clinic. Jag har bestämt att detta år ska INTE min hud bli sådär torr, Hahaha.

Knepet är att man rollar huden innan man har på sin ansiktsmask för att alla härliga ingredienser ska tas upp ännu bättre. Denna roller har nålar som endast är 0,2 mm, min ordinarie roller har 0,5 mm. Så denna är lite ”snällare” kan man säga. Masken är en så kallad dry mask, och först trodde jag den torkat ut i sin förpackning, men den ska vara så. Man tar den rosa sidan inåt mot ansiktet.

Ansiktsmasken ska tas på och sedan gnuggas lite lätt nån minut. Sen har man masken på sig i 15-20 min. Varje mask går att använda 3 ggr och denna behandling ska upprepas i 3 dagar och jag lovar er, ni kommer inte ångra er. Kolla in glowet här nedan, helt utan smink och helt utan filter.

Hoppas ni provar detta och att ni gör som jag och börjar ta hand om huden ordentligt. Det är inte försent.

Jag älskar att prova nya produkter och nästa gång ska jag visa ett nytt favorit läppglans. Hoppas ni vill läsa om det.

Kram /Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras