Familjemys i Riga

Hej hopp

Vi bestämde som sagt att ta ledigt 2 dagar detta lov med barnen. Ibland kan man vara ledig mer, ibland mindre. Det beror ju helt på hur mycket jobb man har som egenföretagare just då. Denna gång bokade vi en kryssning till Riga. Ungarna älskar kryssning, haha.

Idag gick vi av båten och promenerade runt i Riga, åt en mysig lunch i gamla stan, shoppade lite och gick sen in på ”illusion rooms in Riga” riktigt skoj för barnen. Vi hittade aktiviteten genom Trip advisor. Vi använder den tjänsten jätte mycket när vi reser. Både att hitta restauranger och hotell. Men även som nu, att hitta roliga aktiviteter.

Skenet bedrar, haha.

När Maximilian ställer upp på en selfie då passar man på kan ja lova.

Älskar dom här människorna så ofantligt mycket.

När Pärra inte hänger med på 1:a bilden och jag låtsas va seriös på den 2:a.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras