Shoppingen från Riga

Detta är lite av shoppingen som fick hänga med från Riga.

Mössan hittade jag i en liten söt butik där kvinnan sålde alltifrån handgjorda smycken, väskor och mössor. De små runda vita pärlorna kommer från samma ställe. Mössan är gjord i alpacka ull och sådär härligt mjuk. Jag hade velat hitta sockor och vantar i samma. Men då hade min familj tröttnat på mig och ville tillbaka till båten.

De andra 2 paren örhängen kommer från HM. Och för er som hängde med på storyn igår fm såg att i Riga har dom inte koll på William Morris, nästan allting i kollektionen fanns kvar. Tyvärr inte min kjol som jag vet att min mamma skulle vilja ha. Men i princip allting annat.

Läppglansen kommer från Nyx. Lite härliga matta höstfärger till läpparna.

Ha en fortsatt härlig tisdagkväll. För oss känns det som söndag och jag ligger i soffan och fnular på om jag ska åka till gymmet eller inte…..

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras