Hejsan

Hoppas ni haft en härlig helg. Jag ligger just nu med ryggont efter ett axelpass på gymmet imorse. Jag har haft lite problem med ryggen på slutet och det kanske inte är så konstigt när jag lyfter och bär så mycket i jobbet. Måste gå och få en ordentlig massage snart, jag är dålig på det.

Igår var jag hemma hos en privatkund jag hjälper här i Gävle. Hon behövde bland annat nya stolar till sitt matbord i köket. Och hon fick några olika förslag av mig, bland annat min favorit stol, Bell från Ellos. Vi har ju den bruna hemma och är så otroligt nöjda med den. Så jag visste att jag kunde rekommendera den och veta att hon skulle bli nöjd. Hon beställde svarta som blev sååååå himla bra. Och hon blev så nöjd, som jag visste att hon skulle bli såklart. Men kul ändå att få höra det av henne.

Just nu är stolarna nedsatta 20% på Ellos. Passa på, för det är inte ofta möbler är med i erbjudanden. Stolarna kommer i 2-pack. Klicka in dig HÄR för att komma direkt till stolarna.

Här står stolarna i vårat gamla hus.

Stolarna kommer hemskickade i ett enda stycke, inget du behöver skruva ihop. Det gör såklart också att dom är mycket mer stabila.

Jag får ofta frågan om våra stolar så därför vill jag såklart tipsa om dom igen nu när jag såg att dom var med på 20% erbjudandet på Ellos.

/Marit

2 kommentarer
 1. Hej.
  Tack för en rolig och inspirerande blogg.
  Jag har två funderingar gällande stolen.
  Är de sköna att sitta på vid en lång middag?
  Jag har idag ett vitt ellips format bord med stålben, tycker du att stolarna funkar till det bordet?

  Ha det gott. //Katarina

  1. Hej Katarina.

   Tusen tack själv.
   Men det är ju precis det som är så bra med stolarna. Dom är sköna OCH snygga. För visst vill man sitta länge vid middagarna? Älskar dessa stolar. Och jag vet fler som köpt dom och är lika nöjda.
   Om vi säger såhär, mina blocket fyndade stolar är inte alls lika sköna 😂🙈

   Är benen högblanka på bordet? Skulle den träfärgade stolen passa bättre. Eller den helsvarta kanske. Hur är din inredning i övrigt?

   Kram Marit

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras