Hemnet kärlek

Hej på er

Jag är en riktig Pinterest-nörd. Jag kan fastna i den appen huuur länge som helst. Mycket längre än på instagram faktiskt. Känner ni igen er? Och just nu är jag inne i en riktig inspirations dipp, jag skyller det på mörkret och tröttheten som slagit till rejält på mig. Då är faktiskt Pinterest härligt att scrolla igenom.

Och när jag satt och scrollade i förrgår så hittade jag denna helt underbara lägenhet. Den va utlagd från hemnet och nu grämer jag mig för att jag inte la på minnet vart den finna någonstans. Jag har letat på både hemnet och Pinterest igen utan lycka. Jaja, jag är glad att jag lyckades spara ner dessa foton iallafall.

Nu fick jag hjälp av en super gullig bloggläsare som hade hittat en länk till tidningen Recidence där hemmet var med.

Stolen❤️

Jag känner hur jag älskar precis allt med denna bostad faktiskt. Färgerna, möblerna, växterna, golven, rymden, dom coola tavlorna och den personliga touchen rakt igenom. Och jag skulle hemskt gärna vilja veta vem som bor/bott där.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras