Swiftr, framtidens gymkort

Hej finisar

När jag var i Stockholm och jobbade för ett tag sedan så bodde ju jag hos våra vänner Erik och Sofie. Och Sofie berättade då om nåt nytt inom träning.

Jag förstod inte riktigt vad det gick ut på när hon förklarade så jag googlade det. Och vet ni, det verkar ju huuur grymt som helst. Speciellt om man som jag, älskar att träna, och att prova nya saker. Det enda som inte är så himla bra är att det inte kommit till min lilla stad Borlänge ännu, haha.

Det heter Swiftr och fungerar som en prenumeration fast du får träna på huuur många olika träningsanläggningar som helst. Tänker att det måste vara rena drömmen för er som bor i storstäderna.

Min Sofie va helt lyrisk över detta. Hon kan köra crossfit, simma, klättra, boxas, yoga eller köra vanligt gym till samma månadskostnad som hon har på sitt vanliga gymkort idag.

Snälla säg att detta kommer till Borlänge snart. Jag är sååå sugen på att kombinera mina gympass med crossfit varje månaden.

”Vad är Swiftr?

Kort svar: Framtidens gymkort.

Swiftr är en ny typ av gymkort som låter dig träna fritt bland ett stort unikt utbud av träningsformer och anläggningar. Du betalar bara för ett medlemskap hos Swiftr – därefter kan du träna på gym, simma, yoga, dansa, klättra, spela tennis, köra crossfit + mycket mer. Det finns alltid något nytt och spännande att testa! ”

Jag tänker att detta måste vara perfekt om man tröttnar på träningen emellanåt. Eller om man gillar att prova nya saker eller helt enkelt vill ha en mångsidig träning. Jag vet att jag lätt blir uttråkad och behöver variation i min träning för att fortsätta vara motiverad.

Jag älskade när jag tränade på Alex gym och fick prova nya saker. Det är ju lätt att man fastnar i samma lika pass hela tiden annars. Alex håller på att öppna ett nytt gym inne i Gävle centrum och jag kommer definitivt träna där när jag är i stan. Det ser ut att bli heeelt fantastiskt.

2 kommentarer
  1. Jag vill sååååå gärna att det kommer till Gävle också 😍 då jag vill både gå på vanligt gym, crossfit och simma. Man blir ju ruinerad av att ha kort överallt annars 😫

    1. Men eller hur. Håller med hekto chef hållet. Så jäkla smart. Det borde verkligen komma till fler platser i Sverige. Tror verkligen träningsanläggningarna skulle tjäna på det.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras