En liten uppföljning

Hej fina ni

Jag önskade såååå att jag såg ut som bilden nedan idag, pigg och alert. Men jag känner mig allt annat än det, riktigt sliten och trött faktiskt. Jag ignorerar ju alltid in det längsta att jag är sjuk. Värts är det såklart på mornar och kvällar. Pär kom hem nyss och tyckte jag va snygg fast ja va sjuk, tur det då. Kanske mina hudvårdsrutiner hjälpt till även vid sjukdoms-fulhet

Ok, nu vill jag bara göra en uppdatering ang inlägget jag gjorde HÄR tidigare i höstas.

Då hade jag klickat hem massvis med ansiktsmasker från Swiss clinic och var bestämd med att inte bli en ”torris” denna höst och vinter. Och hittills har jag lyckats hörni, yay.

Jag har varit duktig med rollern och kört den iaf 2-5 dagar i sträck en gång i månaden. När jag började med rollern körde jag varannan vecka. I 5 dagar rollar jag varje kväll, 7 dagars uppehåll osv.

I början reagerade huden lite men nu har den vant sig och jag är helt beroende faktiskt, total såld skulle man kunna säga. Jag måste rolla, jag klarar inte av att vara utan den. Det blir väl så när man ser vilket otroligt resultat den ger.

Jag har den med 0,5 mm nålar, tycker den tar mer och den känns mycket mer också. Den gör inte ont, men visst känns det. Efter rollningen tar jag antingen på rikligt med detta serum, eller en ansiktsmask.

Jag har alla maskerna och jag gillar alla på olika sätt. Men dom kompletterar varandra väldigt bra. Innan jag tar på mig en mask så rollar jag alltid huden för att den ska ta upp så mycket som möjligt av alla fantastiska ingredienser.

Dry sheet mask

Masken innehåller vitaminer och näringsgivande oljor som är utvecklade för att släta ut rynkor, föryngra huden och se till att den håller sig mjuk och återfuktad, allt för ett härligt glow! Den fortsätter dessutom att verka i upp till åtta timmar efter användning, och du behöver inte skölja huden efter användning. Huden känns så otroligt len och återfuktad efter användning. Denna mask är helt magisk och min favorit.

Detoxifying grey clay mask

Behandlingens kraftfulla egenskaper i kombination med lerans djuprengörande effekt gör detta till en praktisk sheet-mask som lämnar huden ren, återfuktad och förminskade porer på bara 20 minuter.

Purifying pink clay mask

En kladdfri lermask berikad med Vitamin B12 och svart te, utvecklad för att rengöra porerna samt rena och lätt plumpa huden under 20 minuter. Behandlingens potenta aktiva ingredienser i kombination med lerans djuprengörande effekt gör detta till en praktisk sheet-mask som lämnar huden fast, med förminskade porer och en fantastisk lyster.

Glöm inte att ni fortfarande får 20% på hela sortimentet hos Swiss clinic med koden: Maritdybeck20

Jag är övertygad om att rollern tillsammans med en mask i veckan gjort så att min hud mår bättre än vanligt just nu. Nån kvissla när jag får mens kan jag fortfarande få, men inte alls i den utsträckning som förut. Men främst är min hud inte torr och den har ett glow jag inte haft förut. Helt fantastiskt faktiskt. Jag känner mig snygg och fräsch även utan smink och det är få förunnat i min ålder.

Charlotta (@hemmaikorshamn) vann utlottning av en roller av mig för ett tag sedan som jag hade på instagram. Hon skickade en film och ett foto på hennes glow. Hon är såååå nöjd, och med det resultatet förstår jag henne. Nu vet jag inte hur hon såg ut innan iof, hahah. Men hon hade märkt skillnad själv i alla fall. Vacker som bara den är hon hursomhelst.

Och snart ska hon gifta sig också. Så himla härligt. Stort lycka till och jag önskar dig en magisk bröllopsdag fina Charlotta. Du kommer skina som solen.

Till vänster är jag helt osminkad (endast lite brun från mina pads) och till höger har jag en lätt vardags makeup med endast en färgad dagcreme, favorit rouget, mascara och läppglans. Jag är 37 år men känner mig faktiskt mycket yngre. Både i sinnet och utseende, haha.

Fråga gärna här eller skicka en fråga på instagram om ni undrar nånting angående Swiss clinic och behandlingarna jag använder.

Kram på er. Nu ska jag fortsätta ligga hör i soffan och bli lite omhändertagen av hela min familj. Ikväll blir det fisktacos till Idol. Till och med vinet som Pär gav mig nyss smakar knasigt. Då är man sjuk va?

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras