Rabatt på Olympus PEN

Hej fina ni

Ok, är ni beredda? Detta inlägget är i stolt samarbete med Olympus Sverige.

Jag har haft denna kamera, Olympus PEN E-PL9, i 1 1/2 år snart. Anledningen till att jag använder denna mer än min systemkamera är ju helt enkelt för att den är så himla smidig att ha med sig överallt och för att det blir grymt bra bilder.

Jag är absolut ingen pryltokig människa. Pär kan ju tycka att vi ska byta ut tv apparater och skaffa högtalare hit och dit bara för att….. För mig kvittar sånt helt och hållet. Men när det kommer till kameror är jag extremt kräsen. Jag är ingen teknisk människa, långt ifrån. Därför måste det vara enkelt att ta snygga foton och enkelt att ladda in bilderna i mobilen (viktigt viktigt) Och denna har inbyggd Wi-fi så du enkelt för över bilder var som helst när som helst även om du är utomlands utan wi-fi uppkoppling.

Jag gick media 3 år på gymnasiet med inriktning på foto och på den tiden framkallade vi i bilderna i mörkerrum, helt fantastisk känsla. Det var som att kunna redigera bilderna redan i vattnet. Men oj vad tekniken gått framåt sedan dess, vilket jag såklart varmt välkomnar.

Med Olympus PEN kan du enkelt redigera direkt i kameran. Och bilderna blir sååå bra.

Nu har jag skaffat ett nytt objektiv, 30 mm, till min fina vita älskling och jag är helt lyrisk, alltså wow!!!

Jag har än så länge bara testat det på eftermiddagen när det är mörkt, men jäklar va snygga foton det blir. Speciellt detaljbilder. I’m in love. I helgen ska jag nörda ner mig totalt och fota gärnet. Visar er såklart sen.

Ska ni köpa en enkel kamera att ta snygga foton med, som ni sen snabbt kan föra över till mobilen för att kunna blogga med eller lägga ut snygga foton på instagram, så är det denna kamera som gäller. Jag klarar mig inte utan den. Det är inte för inte den kallas för ”blogg kameran”

Lätt som en plätt är den och snygg att ha på axeln. (Pst, man kan ta svinsnygga selfies oxå för skärmen går att vinkla helt framåt)

Ok nu till det allra bästa. Iiiiihhh vad bra detta är.

Med koden: MARITEPL9MAKRO får ni just nu inte bara 20% på en Olympus PEN E-PL9 kamera (valfri färg) ni FÅR ett 30 mm objektiv på köpet värde 2990:-

Klicka HÄR för att komma direkt till Shoppen. Och vill läsa mer om Pen kamerorna så klickar du HÄR.

(För att det ska bli rätt måste man lägga både kameran och objektivet i inköpskorgen! Även om objektivet hoppar in automatiskt så måste man ändå gå in och lägga in det igen alltså för att få 20% rabatt på kameran)

Och med MARITDYBECK20 får ni 20% på ALLT i shoppen. Du kan betala med klarna, jag älskar klarna för övrigt, haha. Så smidigt att betala med appen sen när man vill. Slipper man hämta betalkort och fippla med det när man sitter och shoppar.

Rabatten gäller tom 31/12. Antingen önskar du dig den i julklapp eller så köper du den till dig själv helt enkelt.

Kram på er

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras