Loppisfynd

Hej på er

Alltså jag fattar inte hur snabbt det gått, det är snart julafton. Jag går ju fortfarande runt och tänker att det är 3 veckor kvar. Fick en liten stress chock igår när jag kom på att det snart bara är 1 vecka kvar.

Aja, det ordnar sig väl. Pär får ta hand om all mat och jag fixar med julklappar.

Den här pälsen fyndade jag för ett par veckor sedan när jag var ute på powerwalk när Levis hade uppvärmning inför en innebandymatch i Smedjebacken. Jag såg en loppis som var öppen och självklart gick jag in.

Päls är ju en het potatis för många och jag skulle aldrig köpa en nyproducerad. Men på loppis, absolut. Den är i superbra skick och kvinnan på loppisen berättade att damen som lämnat in den bara lämnar in saker i riktigt bra skick fastän hon haft dom i 10-tals år. Jag betalade 100:- för den, helt sjukt eller hur? 100 pix!!!!!

Jag har en päls till som jag fått av min mamma som hon hade när hon var ung. En mörkbrun jättefin päls.

Gillar den här för den har ett bälte i skinn i midjan.

Nu drar vi iväg på en liten helgtripp till The Winery. Vi var där förra året och åt deras ”vinbord” och vi bestämde helt spontant igår att vi drar igen. Vi fick både bord och boende som tur va. Så nu sitter vi i bilen och är sådär bubbligt glada och kära. Vi har ju inte setts sen i söndags. Så mysigt att lyxa till det lite när vi ses.

Önskar er en fin helg, finingar.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras