Julklappar

Finaste julklappen är gjord i slöjden av min Maximilian.

2 ljusstakar som han svarvat helt själv och till och med blandat den gråa färgen för att få till den ”perfekt nyansen” Mamma hjärtat svämmar över av kärlek❤️

Sen måste jag ha varit väldigt snäll i år för av min man fick jag en Go pro, ett underbart armband från Mikutas som jag suktat efter, trosor från Victoria Secret, ett till objektiv till min Olympus pen (missa inte min rabattkod om du är sugen på en egen kamera, klicka in dig HÄR så kommer du till blogginlägget) ett par trådlösa hörlurar och hotellnätter i Göteborg inkl middag……

Av mig fick Pär bland annat en globalkniv som jag lyckas tappa bort förra året (vem tappar bort en sylvass kniv) en global sax (vem önskar sig en sax för fyrsiffrigt belopp) Och en kväll med kocken på en av våra favorit restauranger i Gävle, Vero vin. Han ska få laga en 4-rätters middag som vi sen såklart ska få avnjuta tillsammans med god dryck. Han blev väldigt glad kan jag lova.

Visst är dagarna efter jul så himla mysiga. Man får sova länge, äta långfrukost och bara mysa runt i långkalsonger och raggsockor.

Jag håller också på att packa för fullt inför en vecka i Vemdalen. Det ska bli så härligt att fira nyår där uppe. Hela familjen längtar dit nu. Men att packa för 5 personer i 7 dat är inte lätt. Iof har vi inget annat på oss i fjällen förutom underställ och raggsockor när vi inte är i skidbacken.

Ha en härlig juldag fina ni

Kram /Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras