Stine Goya

Hej finisar

Vet ni, det finns så många fina människor där ute bland dessa sociala medier.

Jag såg denna blus på Frida Fahrman och skrev en kommentar på hennes instagram. Då svarar en supergullig tjej som heter Elin. Hon har en butik i Norge som har denna blus kvar. För i Sverige verkar den helt slutsåld. Elin ringer upp mig och löser så jag får betalar genom telefonen och hon skickar den från Norge till mig hemma i Dalarna. Hur gulligt är inte det?

Visst är den snygg? Så härlig rosa färg.

Blus Stine Goya / Byxor Samsoe samsoe, Skor Jennie Ellen

Älskar dragskon i ärmarna och längst ner. Sen är det även fickor på den, gillar när plagg är arbetade.

God Jul Marit önskar Marit 💕

Just nu sitter vi i bilen påväg upp till Vemdalen. Det ska bli helt underbart. Hela familjen längtar så himla mycket efter stugan, lugnet och skidbackarna. Nu hoppas vi bara på att Pär kan åka skidor med hälsenan.

Vi har ju inget wi-fi i stugan vilken är hur skönt som helst. Vi umgås på ett helt annat sätt. Spelar spel, bastar och myser. Så uppdateringen kommer inte vara lika frekvent som den brukar som ni kanske förstår.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras