Måndagsklubben

Hej hopp

Jag har börjat med en sån jäkla rolig träningsform, crossfit. Jag kör på Måndagsklubben i Falun.

Jag hade verkligen fördomar om denna härliga sport. Jag trodde att man kräktes efter varje pass och att man i princip dog, och att man skulle skada sig på en gång.

Men så är det inte, långt ifrån. Självklart är endel pass skitjobbiga, men dom är så jäkla roliga. Speciellt när man är i lag 2 och 2 eller fler. Jag tar ut mig på ett helt annat sätt när jag kör dessa pass än när jag tränar själv. Crossfit passar mig verkligen jätte bra. Jag har inte skitbra kondis men har jag ett mål slutar jag aldrig, och jag är rätt stark.

Jag har kvar mitt kort på Friskis och Svettis men kommer köra crossfit några gångerna veckan.

Detta är från passet på julafton. Ett pass som va bland det jobbigaste jag gjort. Men också det roligaste. Här gör jag boxjump.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras