Årskrönika 2018

Hej fina ni

Jag vill börja med att säga TACK för att ni följer mig här och för allt ni ger mig.

Tack❤️ utan er vore det inte lika skoj såklart. Kommentera gärna på instagram vad ni vill läsa om här hos mig.

Året 2018 var ett år när det både hände bra och dåliga saker i vårat liv. Det 1:a jag tänker på som var bra var såklart den underbara sommaren vi hade. Och även om vi var flera veckor på Cypern så var den svenska sommaren underbar. Sen var det vårat första år i nya huset och det var precis så bra som vi föreställt oss. Vi trivs så himla bra, ett enkelt kravlöst liv. För mig som är uppvuxen på samma gata kändes såklart som att komma hem. Sen att huset inte har ett enda grässtrå passar oss perfekt.

De mindre bra var såklart att Pär skadade sig igen. 2017 drog han av ac-leden i axeln och är fortfarande inte läkt. Det här året slet han av hälsenan på en fotbollsmatch…..

Sen är jag oerhört stolt över mig själv som jobbat och slitit själv med alla stylingar. Känslan att få lön för vad man själv jobbat och fakturerat ut är en härlig klapp på axeln att man klarar av det och att man ”lyckats” Hejja dig Marit. Jag är stolt över att ha gjort detta året till ett bra år genom alla mina jobb och mina nöjda kunder. Att jag kunnat vara ledig så mycket med mina barn är också en härlig lyx för mig och detta har jag kunnat på grund av att jag är egen nu.

Det går bra för alla barnen i skolan vilket kanske ni tycker är en självklarhet. Men inte för oss. Både Maximilian och Levis har haft det lite kämpigt förut, men detta året har verkligen varit bra, och jag är en jätte stolt mamma.

Sen avslutades året med att min pappa blev riktigt dålig. Och tyvärr är han fortfarande det…. Jag går inte mer in på det nu eftersom det är så känsligt.

Många spännande saker är på gång jobbmässigt inför 2019 och jag ser fram emot det jättemycket.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras