Solskydd

Hej Finisar

Detta fantastiskta paradis, Seychellerna. Helt magiskt faktiskt……

Denna bikinitopp är jag kär i, den kommer från Gina Tricot, Matilda Djerf kollektion. Tror tyvärr den är slutsåld.

Kjolen är Polo, Ralph Lauren och köpt hos Zalando.

Jag blir lätt brun, och har alltid blivit. Min mamma har ”vallon blod” i sig och såklart även jag. Men jag kan också bränna mig såklart därför är jag extra noggrann med min solskyddsfaktor…. För solen ÄR farlig och man ska vara försiktig. Jag älskar ju att ligga i solen, men jag vet att skydda sig är A och O.

Märket Evy upptäckte jag förra året och det är den absolut bästa solskyddet vi provat i vår familj. Vi har inte bränt oss en enda gång, inte barnen heller. Ok, Pär brände sig igår, men han hade fuskat med ”smörjet”….. Det går liksom inte att göra det när man är en rödlätt svensk, hahaha.

Till ansiktet använder jag Clarins solskydd, den är så himla bra. Vårdande för hyn men samtidigt riktigt bra skydd mot solens starka strålar.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras