Tips till torra vinterläppar

Hej finisar

Jag tror det är fler än jag som får torra läppar på vintern. Och jag har testat det mesta för att förhindra detta såklart.
Nu kommer mina topp 5 tips till er.
Några har jag haft länge och några är nya favoriter.
Det är både lyx och budget och något nästan alla har gemensamt är att de är multiprodukter, som även kan använda till andra saker. Vilket jag älskar.

Och jag tänkte att jag passar på att tipsa om detta nu när Lyko just har 25% på nästan ALLT

Elisabeth Arden/ Sensai/ Decubal/ Mantle/ Rosebud salva

Mantle är en ny favorit. Jag fick tips av min kompis Donna som även hon blev helt såld på denna. Så till den grad att hennes man snodde den av henne, haha. Där och då kände jag att jag bara måste testa den. Och jag ångrar mig inte. Wow så bra den är.
Den är verkligen grym mot torra vinterläppar.

Rosebud Salva har jag haft som favorit länge. Jag vill alltid ha en burk i väskan. Detta är även en multiprodukt vilket jag älskar. Man kan ha den på torra nagelband, fixera ögonbryn eller ha den som ögonskuggasprimer. Samt att den är en riktigt budgetkap.

Decubal är även denna en multiprodukt som funkar på alla torra partier på kroppen. Denna fick jag testa inför ett samarbete för över 1 år sen och den har hängt kvar. Superbra på torra barnhänder också, utan att svida.

Elisabeth Arden har funnits med mig sedan jag var barn. Min mamma hade alltid en tub i badrumsskåpet. Denna är otroligt vårdande och håller lääänge på läpparna. Den lindrar hudirritation och är en klassisk hudvård som återuppbygger, lugnar, skyddar och hjälper mot narig och torr hud.

Sensai  total lip treatmnet är den lyxigaste produkten av dessa 5, jag har velat köpa den i många år. Men slog till för ungefär 6 månader sen. Den här är inte bara en mjukgörande salva, den går djupare än så.
Reparerar torra läppar, reducerar fina linjer och rynkor samt främjar mikrocirkulationen för välmående och naturligt fylligare läppar som resultat.

Jag smörjer denna på kvällen ofta och låter den gå in ordentligt på läpparna och huden runt om.

 

Kram på er

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras