Produkter till föning


 Jag måste visa er när jag fönade och fixade tjejernas hår för ngn helg sen.
Thea hade sin kompis Lollo här över helgen och jag tyckte det var dax att dom fick lite spa och ompysslande här hemma. Först fick de duscha, tvätta håret och sen fönade jag. Sen fick de även ansiktsmask såklart.
Och jag måste visa vilka produkter jag använde på dom.

Titta så blankt och fint håren blev, synd att jag inte tog en förebild så hade ni fått se skillnaden.
Men på nåt sätt så blir dessa tonåringar skitiga i håret på en gång. Och fönar man så håller sig håret snyggare längre.

Värmeskydd från Loreal/ Redken all soft/ Mr Smith volumising spray/wow dream coat

Tyvärr såg jag att både värmeskyddet och Dream coat var slutsålt nu men klicka in er och tryck på bevaka. Så får ni ett Mail när det kommer påfyllning

Jag börjar att ha i värmeskyddet i längderna. Sen Redken all soft som får håret att bli så glansigt och följsamt. Därefter volym spray i håret nåt hårbotten för att få ett lyft. Och sist men inte minst, dream coaten som är maaagiskt för alla typer av hår.

Värmeborste/ Hårblås

Dessa värmeverktyg använde jag på tjejerna.

/Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras