Harry 🖤


Det har varit lite bloggtorka här hos mig. Jag höll på med ett långt inlägg om Seyschellerna, sen krånglade bloggen och jag tröttnade 🤣

Hursomhelst så har det flyttat in en ljuvlig liten krabat som heter Harry till oss 🖤

 


Han är en Toypudel och vi hämtade hem honom den 20/5.


Vi har pratat och funderat på hund i flera år, faktiskt ända sen vi fick ta bort våran katt Bagge. Men timingen har inte känts rätt. Ni vet, jobb mycket resande och så. Sen pratade jag och mamma om att skaffa Ringo tillsammans. Men när han flyttade in hos mamma så blev det snabbt vara hennes hund 😂

Hursomhelst så känns allt rätt nu. Barnen är större och kan hjälpa till på ett helt annat sätt. Jag kan ta med Harry på många jobb. Och ska jag & Pär resa så hjälper både barnen, mamma och grabbarnas pappa till .

Vi är så kära i våran lilla krabat. 
Han är busig och vill leka mycket, men älskar oxå närhet och vill ha många pussar och kramar per dag

Nu är det över 2 veckor sen vi fick hem honoM och han har blivit mycket större på bara den här korta tiden. Han har gått upp över dubbelt så mycket i vikt tex. Men toyoudlar blir inte så stora. De växer som mest fram till 16 veckor.

Just nu är jag mammaledig. Jag har inte tagit åt mig några stylingar samt väldigt lite samarbeten.

Harry har redan gjort så vi fått ett annat lugn i familjen. Både jag & Levis märker stor skillnad. Jag tror han kommer hjälpa mig att inte jobba för mycket vilket jag lätt gör i perioder. Sen märker jag hur glad och lugn Levis blivit. Vilket känns så himla bra. En riktig bonus 🖤

kram på er /Marit

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras