Netstyles snabba julklappsguide för hela familjen!

TIPSEN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Inte fixat EN enda julklapp än? Känn inte stressen, syster, vi hjälper dig! Netstyle har här sorterat ut godbitarna bland det stora utbud som finns online. För vem vill coronaträngas i ett köpcentrum med kilometerlånga köer och jäktade expediter? Nä, shoppa hemma i lugn och ro framför datorn/mobilen istället! Du har gott om tid på dig att shoppa och ändå hinner leveranserna fram innan jul! Det här är den enda julklappsguide du behöver: vi har täckt in alla mottagare och tänkt på varenda plånboksstorlek. Vissa förslag är till och med gratis! GOD JUL och happy shopping…

Till kvinnan/väninnan

Smink– eller skönhetsprodukter, roliga accessoarer, böcker, eller smådetaljer till hemmet. Presentkort till Stilakuten är också en personlig och innovativ julklapp. Kort och gott kan du tänka på saker du hade velat köpa till dig själv!

Skral budget? Gör ett eget presentkort där du bjuder på lunch eller middag hemma hos dig. Duka omsorgsfullt, fixa förrätt och efterrätt och avsätt tid. Kommer att uppskattas särskilt mycket av de väninnor du inte hinner träffa så ofta!

Till mannen/brorsan/killkompisen

Förutom slipsar, tofflor, inredningsdetaljer till hemmet och teknikprylar så brukar presentkort på upplevelser vara uppskattat. Exempelvis restaurangbesök eller en konsert med en artist du vet att han gillar (ståupp-biljetter är också en hit). Tänk även på att mat och dryck är en himla bra present! Som kött eller delikatesser av olika slag samt fina viner eller konjak/whisky.

Skral budget? Erbjud pedikyr och efterföljande sensuell fotmassage! (om det är en man du har en intim relation med, vill säga…). Eller köp en Harry Boy!

 

Till mamma/mormor/farmor

Presentkort hos frissan är det många som inte tänker på, vilket ofta applåderas av mottagaren! Tänk på att många frisörer erbjuder pensionärsrabatter, så fråga först vad det kostar så kan du komma billigare undan. I övrigt kan du fokusera på ljudböcker, lyxiga doftljus, praktiska trädgårdsredskap (om hon har trädgård), inramade foton av barnen/barnbarnen och gärna choklad!

Skral budget? Erbjud dig att vara IT-tekniker och installera alla hennes devices hemma, så att TV-kanalerna synkar, skaffa instagram/Facebook till mamma/mormor (så hon kan hålla koll på barnen och barnbarnen). Kort sagt allt sånt som hon inte pallat att fixa på egen hand tidigare. Tjänster är himla bra presenter! (Denna julklapp går givetvis lika bra att erbjuda pappa/morfar eller annan valfri person…)

 

Till pappa/morfar/farfar

Tänk efter var din pappa/morfar/farfar/svärfar tillbringar mest tid och anpassa julklapparna därefter. Är det ute i naturen? På fjället? I garaget? I skidspåret? På havet? I köket? På cykeln? Framför TV:n? I soffan, läsandes en bok? Med det sagt så är en näs/öronhårstrimmer aldrig fel heller!

Skral budget? Erbjud dig att tälta med honom i sommar! Då skjuter du upp utgiften, ni får båda något att se fram emot och kan förvänta er ett spännande dygn med myggjakt, mat lagad över öppen eld och spännande historier.

Till tonåringarna

Stora barn = stora utgifter i julklappsväg, dessvärre! Teknik är det som regerar främst för ungdomar idag, men även om senaste mobilen eller datorn står högst på önskelistan så kan ett tips vara att gå ihop fler om en julklapp, alternativt att ge presentkort till ett ställe som säljer teknik.

Skral budget: Erbjud dig en home-makeover av tonåringens rum! En burk målarfärg räcker LÅNGT och kostar inte mycket (arbetet får du däremot stå för själv). Låt mottagaren få välja färg och sedan sätter du igång. Möblera om när ni ändå är igång så känns rummet helt nytt sedan!

Till kidsen mellan 5-12 år

Även här står teknik högt i kurs men små tillbehör till mobiler, surfplattor och TV-spel brukar också vara uppskattade och de kostar inte så mycket. Kanske coola mobilfodral, mobilställ, powerbanks eller hörlurar kan vara något? Kläder till barn i denna ålder är ofta ganska överkomliga i pris, det går att fynda många trendiga plagg och accessoarer.

Skral budget: Presentkort på McDonald’s för 150 spänn räcker till en riktig brakmåltid för två personer! På Flying Tiger hittar du också massor av kul krimskrams för liten peng.

 

Till de allra yngsta barnen

Små barn har precis lika kul med valfritt köksredskap du hittar hemma som leksak (istället för lego) och uppskattar direkt inte kläder, så här handlar det mer om att underlätta för föräldrarna! Gosiga och gulliga barnplagg behöver inte vara dyrt, men tänk även på praktiska saker som nappar, tvättprodukter och sköna filtar att lägga i vagnen eller spjälsängen.

Skral budget: Erbjud dig att vara barnvakt! Bättre och mer dyrbar present kan nyblivna föräldrar inte få och barnet ifråga tycker säkert det är spännande med någon ny som orkar leka, bära, mata och stimulera i några timmar.

Av Redaktionen Foto iStock

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras