Nya, coola sätt att bära skinnbyxor

 

Skinnbyxorna börjar nästan bli ett basplagg i nivå med jeans. Vill du inte använda äkta skinn går det givetvis lika bra med PU, alltså fuskläder. Det har dykt upp några nya modeller av skinnbyxor för dig som vill vara spot on i trendväg. Eller så kan du välja att styla dina gamla skinnbyxor på ett nytt sätt. Här kommer inspiration från några välklädda ladies:

Paperbagmidjan och dekorerade anklarna

En avancerad retromodell för dig som verkligen vill göra ett statement med dina byxor. Stoppa in tröjan i den höga linningen på byxorna, även om det är en bylsig tröja. Detaljen vid anklarna kan du fixa på ett par vanliga skinnbyxor om du har några stuvbitar av skinn.

Röda skinnbyxorna

Svarta kanske du redan har, men ett par röda skinnbyxor är mer lättburet än du tror! Perfekt till en garderob som i övrigt består av basplagg i neutrala färger som svart, grått och beige.

Ankelkorta, vida modellen

Efter åratal av skinny som enda regerande byxmodell så välkomnar vi varmt den ledigare varianten som dessutom är så pass kort att den lämnar anklarna fria. Den absolut trendigaste och mest frekventa modellen av skinnbyxor just nu.

Metallicskimrande skinnbyxorna

Guld och silver har vi sett varianter av, men en mer lättburen nyans är metallicblått som påminner om en elegantare variant av jeans.

Cropped flares

Skinnbyxorna följer ofta jeansmodets svängningar, och på samma vis som cropped flares är modern för denim så gäller samma modell även i skinnutförande! Väldigt smickrande byxmodell.

Upprullade stylingknepet

Ett utmärkt sätt att skapa edge kring dina skinnbyxor är att rulla upp kanterna på dem nedtill. Kräver att du har en någorlunda oversized modell dock.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

 

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras