”Nyårslöftena vi alltid bryter och förhoppningar om 2018”

Skönt att höra att kändisarna är precis som du och jag, de bryter sina nyårslöften konstant och har höga förhoppningar om det nya året.

Victoria Silvstedt, fotomodell, programledare, 43 år:

”Jag bryter alltid nyårslöftet att inte äta sötsaker!”

Vår favoritjetsettare Victoria Silvstedt befinner sig just nu på St Barth’s (där hon nästan alltid tillbringar nyår) och berättar för Netstyle att hon ser fram emot 2018 och ett nytt år:

– Nyår ger alltid inspiration om löften att leva nyttigare, träna mer och vara mer tålmodig. Det är vad jag försöker hålla i varje fall i början av varje år. Men sedan slutar det med att jag bryter mina nyårslöften, vad de än är. Till exempel att inte äta sötsaker… Det kan man ju inte leva utan för länge, haha!

Anine Bing, designer, 35 år:

”Istället för nyårslöften gör jag dream boards”

Danskfödda, före detta modellen Anine ändrade karriärbana 2012 och satsade på sitt eget klädmärke, ANINE BING. Det visade sig vara ett lyckat drag och idag bär massor av Hollywood-kändisar det bohemrockchica märket.

– Jag ser fram emot ett nytt år av fokus på familjen och businessen. Förra året var lärorikt men rätt jobbigt, så jag jag ser fram emot ett nytt år där jag känner mig starkare än någonsin. Är lite extra exalterad över att vi ska öppna en massa nya ANINE BING-butiker i USA. Gällande nyårslöften så slutade jag med sådana för cirka tio år sedan. Istället gör jag alltid dream boards inför det nya året. Jag sätter mig en hel dag i lugn och ro och klipper och klistrar och sätter ihop mina drömmar inför året som kommer. Sedan jobbar jag fokuserat på att nå dessa mål.

Fredrik Robertsson, modeprofil, chefredaktör och PR-man, 32 år:

”Mitt mål är ett nyktert 2018”

2017 sålde Fredrik Robertsson sin del i den egenstartade PR-byrån Pretto PR och reste mycket. Han utsågs även till en av Sveriges bäst klädda män av Café. 2018 kommer vi att få se Fredrik frontrow på couturevisningar i Paris med både en och annan excentrisk och dekadent outfit.

– Under 2018 ser jag fram emot att skaffa lägenhet i Tel Aviv och pendla mellan Stockholm och Israel. Jag lovar mig själv aldrig något men mitt mål är att jag ska ha ett nyktert 2018.

Victoria Skoglund, trädgårdsentreprenör, författare, 49 år:

”En dröm går i uppfyllelse i år om jag får ett ja”

Ägaren till Zeta’s Trädgård, som vi ofta ser på TV4 där hon ger tips om växter och trädgård, firade jul med släkten i Värmland men skålade in nyåret på Bali:

– Jag ser med stor tillförsikt fram emot mer tid i min egen privata trädgård. Ett växthus föddes förra året och jag vill ägna mer tid till odling och egenskördade, ekologiska grödor. Jag väntar också på svar om ett projekt jag gärna vill genomföra. Blir det ett ja så kommer en dröm att gå i uppfyllelse. Jag kan tyvärr inte säga mer än så då det är lite hemligt. Jag fyller femtio år i mag och det ska naturligtvis firas med pompa och ståt! Jag har ett något klyschigt nyårslöfte som alltid bryts första arbetsdagen: att inte äta så mycket fikabröd. Men det går åt skogen då jag passerar Zetas café om morgnarna där doften av nybakade kardemummabullar drar mig in i sockerfördärvet.

Niklas Berglind, stylist, moderedaktör, 39 år:

”Hoppas 2018 blir ett mer stillsamt år”

Metro Modes stiliga moderedaktör håller sig i trim nästan dagligen och har spänstig fysik sedan den förra karriären som musikalartist. Så några löften om att bli mer hälsosam behöver han inte ge:

– Jag önskar verkligen att 2018 blir ett mer stillsamt år för hela jordens befolkning. Ett nyårslöfte jag bryter varje är är att bli en bättre människa, haha…

Karin Adelsköld, komiker, föreläsare, 44 år:

”Jag ser fram emot att bli lite starkare efter utmattningen”

2017 var inget höjdarår för Karin Adelsköld, som både drabbades av utmattning och även separerade från sin fästman. Hon lämnade Östersund dit hon flyttat för att bli sambo. Men 2018 verkar bjuda på glimtar av framtidshopp:

– Jag ser fram emot att kunna jobba lite mer igen. Att bli ännu lite friskare och starkare efter utmattningen. Jag släpper en bok i mars och sedan firar jag tio år på standup-scenen med en egen show. Ett nyårslöfte jag alltid bryter är att jag ska sänka ribban och inte stressa så mycket. Det löftet brukar jag bryta andra veckan i januari. Men jag ger inte upp!

Josefine Sundström, programledare, författare, 41 år:

”I år kapar jag de sociala medier-apparna i mobilen”

2017 blev ett succéår för Josefins barnböcker Sagasagor. Prins Daniel har varit en av de ivriga påhejarna, vilket ledde till att de har gett ut en Sagasagor-bok tillsammans med hans projekt Gen-Pep, som går ut på att inspirera ungdomar och barn att röra sig mer.

– Jag kliver in i det nya året fast besluten att kapa nästan alla appar i mobilen. Twitter, instagram och Facebook ryker först. Jag gjorde en paus i höstas och det var det bästa som hänt på år och dar. Plötsligt fick jag tillfång till en större del av min kreativitet. Jag kommer att fortsätta ha sociala medier – men i andra enheter än mobilen. Nyårslöften är jag överlag försiktig med, jag orkar inte med besvikelsen. Ett ambition jag dock har nästan varje år är att hålla bättre ordning i min garderob, men det har ju aldrig funkat. Kanske blir 2018 det år det vänder i garderoben…

Doreen Månsson, programledare, debattör, 43 år:

”Håller jag inte löftena var det kanske inte något bra löfte ändå”

Vi har nyligen tagit del av Doreens härliga energi i programmet ”Vi lagar bästa maten”, tillsammans med Edward Blom. Förutom matlagning är trädgårdsskötsel en stor passion:

– Varje nyår börjar jag räkna veckor tills det är dags att förkultivera mina grönsaksodlingar. Min vår börjar i slutet av februari och jag behöver det för att klara evigheten fram till sommaren. När saker växer och spirar i min regi blir allt sånt som får för mycket utrymme och grumlar min glädje för stor plats. Låter flummigt, men jag lever efter att hitta glädje i mitt inre som består. Jag ger aldrig några nyårslöften. Det är för jinxigt, att hela året failar om man bryter, sådant orkar jag inte med. Håller jag inte löftena så var det kanske inte något bra löfte ändå…”

Lotta Gray, journalist, författare, bloggare, 51 år:

”Det går åt helvete med att sluta stressa”

Lotta fyllde 51 år på julafton (svårt att tro!) och skrev sin debutroman förra året ”Himlen kan vänta” som fick fina recensioner och sålde bra.

– Det kan låta klyschigt men 2018 ser jag mest fram emot att fokus ska minska på oss själva. Vi tenderar att blir allt mer jagfixerade och det skrämmer mig. Så jag hoppas att vi hittar ett motgift mot egot. Och så vill jag som vanligt att kriget i Kongo ska ta slut, efter drygt 20 tysta år, medialt sett. Varje år är mitt nyårslöfte att sluta stressa och vara med i nuet. Det går åt helvete, för varje släcker jag bara mer bränder.

Av Charlotta Flinkenberg Foto IBL, Anines world, Janne Danielsson/SVT, Peter Knutson/Bonnierförlagen, Thorn Ullberg/Bonnierförlagen, Emma Svensson/Elle.se, Metromode.se

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras