OM OSS

Netstyle är ett modernt onlinemagasin för kvinnor som vill bli inspirerade inom mode, skönhet, inredning, mat och dryck, karriär, resor och ja, det där andra vi kallar för livet.

Självdistans och humor varvas med generösa tips och insiktsfull läsning. På Netstyle får du läsa om hur du får till en funktionell jobbgarderob, hur du bakar en rostårta som imponerar (utan att vara Martha Stewart) och hur du steg för steg lägger en makeup som håller längre än ett filmklipp på instagram.

Netstyle erbjuder ett modernt formspråk och estetik i kombination med en varm tonalitet och inkluderande tilltal. Här får du konkreta shoppingtips och en möjlighet att få skräddarsydd stylinghjälp. Eller så njuter du helt enkelt av underbara inredningsmiljöer, vackra bilder på dukningar eller berättelser om kända och okända kvinnor som manar till eftertanke.

Artiklar, blogginlägg, rörligt material, intervjuer, snackisar om samhällsfenomen och tutorials. Vår målgrupp är nyfiken och otålig, därför uppdateras Netstyle flera gånger per dag.

Charlotta Flinkenberg är grundare och chefredaktör för Netstyle. Hon har 25 års erfarenhet av mediabranschen och har varit chefredaktör för ett flertal kvinno- och modemagasin. Idag driver hon företaget Charlotta Flinkenberg Media. 

FÖLJ OSS ÄVEN HÄR!

Instagram: @netstyle.se

Facebook: Netstyle

KONTAKT

För kontakt gällande redaktionella ärenden: charlotta@netstyle.se

För kontakt gällande annonssamarbeten: info@netstyle.se