OM OSS

Netstyle är ett modernt onlinemagasin för kvinnor som vill bli inspirerade inom mode, skönhet, inredning, mat och dryck, karriär, resor och ja, det där andra vi kallar för livet. Självdistans och humor varvas med generösa tips och insiktsfull läsning. På Netstyle får du läsa om hur du får till en funktionell jobbgarderob, hur du bakar en rostårta som imponerar (utan att vara Martha Stewart) och hur du steg för steg lägger en makeup som håller längre än ett filmklipp på instagram.

Netstyle startades 2018 och erbjuder ett modernt formspråk och estetik i kombination med en varm tonalitet och inkluderande tilltal. Här får du konkreta shoppingtips och en möjlighet att få skräddarsydd stylinghjälp. Eller så njuter du helt enkelt av underbara inredningsmiljöer, vackra bilder på dukningar eller berättelser om kända och okända kvinnor som manar till eftertanke.

Charlotta Flinkenberg är grundare och chefredaktör för Netstyle. Hon har 25 års erfarenhet av mediabranschen och har varit chefredaktör för ett flertal kvinno- och modemagasin. Idag driver hon företaget Charlotta Flinkenberg Media. Hon har 18.000 följare på instagram och en trogen följarskara på sin blogg, som hon drivit i över 17 år.

Kontakta Charlotta här: charlotta@netstyle.se

FÖLJ OSS HÄR:

Charlotta Flinkenberg: instagram.com/charlotta_flinkenberg

Netstyle instagram: @netstyle.se Facebook: Netstyle