Oscars 2018: Ursnygga urringningar

Väldigt vågade V-ringningar och djuuupa klyftor var en tydlig trend på Oscarsgalans röda matta. När stjärnorna väljer långklänningar till gala verkar det som om de vill kompensera för bristen av hudexponering nedtill genom att visa så mycket urringning som möjligt! Ibland blir detta effektfullt och sexigt – och ibland bara…vulgärt. Här listar vi de kändisar som lyckades bäst (och vilka som skulle ha behövt fråga någon ärlig vän i närheten innan de drog på sig sin blåsa).

Abbie Cornish bar en vackert krämfärgad vintageliknande klänning från Elie Saab Couture. Coola Gina Rodriguez tog plats på röda mattan i sin coutureklänning från Elie Saab. Molly Sims (det var inte igår!) vågade sig på en kombo av både urringat och slits i sober ljusgrå färg.

Leslie Bibb i sofistikerad skir klänning från J. Mendel. Meryl Streep valde säkert rött kort från Christian Dior. Lägg märke till den trendiga ”fashion loop”-knuten på bältet! Steven Spielbergs fru Kate Capshaw bar en av galans vackraste klänningar med dekorativa nätdetaljer av metall i sin urringning.

Bättre lycka nästa gång…

Betty Gabriels Tony Ward couture såg ut som något som en finalist i ”Project Runway” sytt ihop – på fyllan. Och blivit hemskickad för. Något lirar inte med Rachel Morrisons klänning. Antingen är det bristen på hållning. Eller den konstiga frillvolang-detaljen vid urringning. Eller en kombo av båda. Bra smyckesuppsättning i alla fall! Kelly Marie Trans Jenny Packham-klänning är exakt den typen av prom-dress som elvaåriga flickor hade valt om de fick gå på röda mattan och som deras föräldrar hade förbjudit dem från att sätta på sig. Dessvärre var det ingen som förbjöd Kelly Marie att bära denna.

Blanca Blancos klänning har liksom alla fel: konstig urringning som dessutom är för lös och sitter dåligt, märklig färgsättning, både för hög slits och för djup urringning samtidigt, billigt material… Ja, vi undrar egentligen om hon ville göra någon annan typ av statement här? Kanske visa att hon är Arsenal-supporter genom att bära deras klubbflagga?

Läs även:
Oscars 2018 – långärmade stilvinnarna

Oscars 2018 – vitt är den största trenden

Av Charlotta Flinkenberg Foto Oscar.go.com, Vogue.com

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras