Releasemingel för ”Ditt livs form – med 80/20-metoden”

Tisdagen den 4 september bjöd Charlotta Flinkenberg och Sabina Dufberg in till releasemingel för sin bok ”Ditt livs form – med 80/20-metoden”. Releasen hölls på restaurang Mama Sthlm och gästerna bjöds på läckerheter från rotisseriet så som friterade kycklingbitar med tryffelaioli, halloumiwrap och marockansk pizza, samt rödvin (Antica Vigna Riposato), prosecco (Antiga Vigna Prosecco) och kallpressade grönsaksjuicer från Juica.

Bloggaren och influencern Johanna Toftby har också precis släppt sin bok ”30 om dagen”. Hon kom i snygg zebraklänning från Ganni och klackar från Valentino.
Komikern Zinat Pirzadeh hade smyckat händerna och armarna med hennatatueringar.
Sabina Dufberg, Johanna Toftby och Charlotta Flinkenberg såg ut som modeller för ett hårfärgningsmärke – en av varje färg!

Boken handlar om att välja nyttiga och hälsosamma kostval till 80% av det man äter, för att göra utrymme för lite mer njutningsfulla och mindre nyttiga val (de resterande 20 procenten). Detta balanserade tänk illustrerades på ett humoristiskt sätt genom att författarna uppmanade till att hälla upp 80% gul hälsojuice från Juica (citron, ingefära, agavesirap och cayennepeppar) och resten prosecco. Vad får man då? Jo, en Juisecco!

Marco Baudone i mitten, flankerad av de två författarna. Marco från Mama Sthlm är med i ”Kockarnas kamp” på TV4.
Skådespelerskan och artisten Caisa Ankarsparre.

Diamanter nämns på flera ställen i boken (och även syns på omslaget), som en symbol för att alla har en oslipad diamant inom sig redo att glänsa – och för att det är ett hållbart material som står pall för det mesta. Detta togs också upp under releaseminglet genom att en av gästerna fick gå hem med en slumpvis utvald goodiebag där ett exklusivt smyckesset från Caroline Svedbom låg. Smyckessetet i form av en droppformad sten till halssmycke samt armband med två kristallstenar, påminner om diamanter och värdet är 1500 kronor.

Mona Lundgren (känd bloggare från Monas Universum), kom med PR-geniet Camilla Runberg (som tidigare drev modebutik, vilket syns) och Johanna Toftby.
Marockansk pizzaslice och halloumiwrap.

I övrigt fick gästerna med sig själva boken hem i goodiebagen (förstås) och även skönhetsprodukter från Cliniccare, Evy, Clarins samt proteinbars och erbjudanden från Stronger Better You.

Professionella travspelaren Raffe Vadsmo, som tidigare jobbade på TV4.
Musikalartisten Nina Söderquist kom med PT:n Johanna Källström, som börjar blogga inom kort på Netstyle!
Friterad kyckling med tryffelaioli… Mmmm!
Charlotta valde prosecco till minglet och Sabina rödvin.
Charlotta fick sträcka på sig för att kunna lägga armen runt långe PR-mannen Alexander Erwik.
Före detta realityprofilen Elita Löfblad är idag hudvårdsterapeut och driver skönhetssalongen Skin Agency. Hon hade beställt nya Balenciaga-sneakers kvällen till ära!
Ginger Spice var också på plats… 😉
Artisten Anna Sahlene kom i figurnära, mönstrad klänning.

Anna Olausson och Sofia Ljusberg, ägare av salong Ljusberg.

Vackra Shatilla Holm är chef på Patriksson Communication.
Kändisfrisören och fitnessentreprenören Bobby Odoncu och författarna Charlotta och Sabina.
Hälsoshots, grönsaksdrycker… och After Eight-choklad! Inga konstigheter. Balaaaans…
Ann och Leif Schulman måste vara Sveriges flitigaste (och mest välklädda) vimmelpar!

Foto Eero Hannukainen/IBL, Cawa Media och Anders Gåhlin Dufberg

4 kommentarer
  1. Älska att jag har fått ett nytt efternamn utan att behöva gifta om mig men what the fuck, kunde du inte ha hittat på något roligare än boring ”Johansson”? Mona von Bromma går jättebra. Också.

    Mvh
    Lundgrenskan?

    1. Haha, åh herregud så klantigt av oss… Jag blandade ihop korten och läste ett inlägg som DV:s gamla chefredaktör Mona Johansson hade skrivit på FB, samtidigt som detta skrevs. SORRY! Mona Von Bromma är annars ett fantastiskt alternativ… Kram C

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras