Rött på fler sätt än ett

Helmatcha rött från topp till klack eller duttstyla med enstaka accessoarer. Rött är rätt och lätt att styla, passar till allt och lyfter snabbt en halvtrist torsdagsoutfit när alla vardagligt säkra kort ligger i tvätten.

Red light

När du inte vill att din look ska skrika för högt, men ändå inte försvinna i massan av svart och grått. Välj en enda röd accessoar, eller matcha flera till en röd (hehe) tråd. Addera läppstift i samma färg för extra effekt, eller sommarens roligaste solglasögon – smala och sportiga med röda glas.

Medelvägen

Ett rött ytterplagg, ett par starkt lysande byxor eller en klänning som syns under kappan. Den röda medelvägen är för dig som vill bygga tydliga kontraster och låta den röda färgen möta enkla basplagg, utan att ta över helt.

Rödpang

Gå all in och monokrommatcha helt i rött med rött (med mera rött och lite rött på toppen). Här kan du inte övergöra din styling, välj alltid det röda läppstiftet och de röda naglarna framför att inte göra det.

Glödröda stylingtips!

• Välj röda plagg i olika textur för att bygga en mer intressant stilkombo.
• Låt olika sorters röda nyanser möta varandra i en och samma outfit.
• Glöm inte otippade detaljer och accessoarer som basker, keps, hatt, scarf, solglasögon, handskar och skärp – som gärna bör gå i rött.

Av Helena Skoog Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras