Royal wedding – de var bäst klädda

Vi kan inte sluta frossa i bilder från Prins Harrys och Megan Markles sagobröllop i helgen. Fullt av Hollywood-stjärnor på plats, mixat med den brittiska gräddan av aristrokrater. Allra vackrast var förstås bruden själv i sina två olika brudklänningar, den ena från Givenchy och den andra, enklare, från Stella McCartney. Men det fanns några gäster som också stod ut smakfullt ur mängden. Här är våra favoriter!

Bäst klädda i den enfärgade divisionen

Skådespelerskan Jacinda Barrett fick till en spännande detalj med sin rätt sedesamma, vinröda klänning, genom peekabo-triangeln i dekolletaget. Broschen var också en fin accessoar som höjde festkänslan. Jacinda kom med maken Gabriel Macht som är Megans motskådespelare i ”Suits”. Prinsessan Beatrice valde en väldigt djärv kreation för att tillhöra den kungliga falangen! Transparenta lager och roliga detaljer samt en färg som passar henne utmärkt. Oprah Winfrey hade först tänkt ha en beige outfit, men ångrade sig i sista stund och var orolig över att den skulle uppfattas för ljus och konkurrerande med brudens vita klänning. Så den blev denna puderrosa och jättefina klänning från Stella McCartney istället! Klänningen sitter verkligen som gjuten på henne. Polostjärnan Nacho Figueras fru Delfina Blaquier hade en klänning med waterfall-längd och smickrande empireskärning under bysten.

Grevinnan Karen Spencer (gift med prinsessan Dianas yngre bror Earl Charles Spencer) var en av bröllopets absoluta blickfång i sin lila outfit med cape och dramatisk hatt. För min del hade hon gärna kunnat köra all in på det monokroma och burit lila pumps också! Amal Clooney i knallgul Stella McCartney-klänning sopade banan med de flesta. Hon kom med en flott hatt och maken George Clooney som stilig accessoar. Lägg även märke till den snygga skärningen på hennes pumps! Carol Middleton (mamma till Kate och Pippa) visade varifrån döttrarna ärvt sin känsla för stil och elegans. Hon bar en utsökt isblå kappklänning med figursydd modell och matchande hatt. Ursnyggt!

Bäst klädda i den mönstrade divisionen

Prins Harrys exflickvän (det fanns några sådana på plats faktiskt!) Cressida Bonas hade ett udda och snyggt val med etniska inslag och starka färger. Lägg märke till de fina detaljerna på ärmarna och vid halsringningen! Charmiga skådespelerskan Carey Mulligan bar en somrig och skir klänning med utanpåliggande broderier, otroligt smakfull och fin för ett kungligt bröllop! Lara Inskip (med maken Tom, som är barndomsvän till Harry) bar en 40-talsinspirerad, söt klänning av omlottmodell med puffärm. Hon tuffade till den med en rejäl hatt och sexiga sandaletter.

Undersköna Gina Torres (Megans motskådespelerska i ”Suits”, som spelar byråboss), kom i bröllopets absolut vackraste mönstrade klänning med asiatiska inslag. Klänningen är från märket Costarello. Beige accessoarer fulländade looken. Lady Kitty Spencer (Prins Harrys kusin) bar en väldigt smickrade, grön kreation med superelegant hatt. Djärvt och stort mönster plus kul inslag med orange skor, räddar denna ensemble från att bli lite för konservativ och damig. James Blunts fru Sofia Wellesley bar en helt fantastisk, vintageliknande, broderad skapelse med söt krage.

Av Charlotta Flinkenberg Foto IBL, Stella Pictures, InStyle, Entertainment

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras