Gör om sommarplaggen till höstoutfits

Det kan vara svårt att släppa taget om sommarens sköna klänningar, stråväskor, linnen och sandaler – bara för att vi går emot höst. Men det finns fiffiga stilknep att ta till för att styla om sommarplaggen (och accessoarerna) så att de känns mer lämpade för den kommande mellansäsongen, strax innan höstkylan slår till på allvar. Här kommer vår stilspaning med finfin inspiration!

Addera en scarf

En scarf eller halsduk skyddar mot höstvindar men blir även en chic detalj i din somriga outfit. Finns olika sätt att svepa den om dig eller knyta den.

Tunna långkappan

Detta chica ytterplagg ger direkt en mer klädd look och blir som en del av din klänning. Det är bara en kort period på året du vädermässigt kan ha tunna rockar och kappor (sedan blir det för kallt), så passa på nu!

På med stickade tröjan

Behåll den sköna sommarklänningen men lägg till en stickad tröja upptill för kyligare sensommarkvällar. Kombinationen av uppklätt och nedklätt signalerar cool fashion and function och blir ett fint stilmöte!

Byt ut jeansshortsen mot jeans

Exakt samma bohochica strandstil som du bar hela sommaren, med skön, oversize skjorta, tofsprydda sandaletter och beachsmycken, fast med långbyxor till.

Behåll sommarväskan

Din outfit i övrigt må signalera höstlook, men du behöver absolut inte släppa taget om stråväskan eller bambuclutchen bara för att semestern är över. Det blir en fin och charmig kontrast mot övriga plagg.

Handskar och stövlar

Lite längre fram i höst kan du fixa värsta wowza-effekten med långa skinnhandskar och stövlar till din blommiga eller korta sommarklänning. Otroligt feminint och snyggt!

Skinnjacka eller jeansjacka

Absolut enklaste (och kanske snyggaste) sättet att kontraststyla din skira sommarklänning, är att bära en skinnpaj eller jeansjacka till!

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras