1 gympass om dagen…

Uppe i Luleå för tillfället och hälsar på min man Anders familj, barnens farmor och farfar med fru. Anders är uppvuxen i Norrland och vi åker hit med jämna mellanrum både under vintern och sommarn.

Barnen får nyttigt fika hos farmor…

Med tanke på våra vardagsliv där hemma som är ganska fullbokat med jobb, barn, hus och hem så blir det plötsligt en annan värld för en stund och vi får främst ”barnvakter” då både farfar med fru och farmor vill vara med barnen nästintill heeeela tiden (de är skilda sedan länge och bor såklart på olika ställen i Luleå)

Vi har passat på att maxa träningen och dessutom tillsammans på gymmet vilket är ovanligt nuförtiden. 1 gympass om dagen i snart 1 vecka… ehhh minns inte när det hände sist även om jag är på mina träningsresor där vi kör ett par pass per dag så är jag ju främst där för att träna andra men nu handlar det endast om mig i träningen, snacka om LYX. (TACK TILL GYMMET INPULS)

Träning varje dag på gymmet innebär att jag splittar upp min träning, dag 1 ben/cardio, dag 2 rygg/bröst/axlar/armar, dag 3 rumpa/mage/midja… och så går det runt ungefär så där….

Utöver det så tar vi det obligatoriska biobesöket och restaurangbesöket,  jag misstänker att det är fler småbarnsföräldrar som drömmer om att bara kunna kila iväg på bio och äta en god restaurangmiddag. För mig spelar det knappt någon roll vilket film vi ser då det är just att gå på bio som är grejen. Denna gång har vi varit och sett Han Solo och utan någon förväntning alls på filmen så måste jag säga att den var riktigt bra.

Det är ganska sköna dagar här i Luleå trots att vädret är lite si och så men ledighet är alltid fantastiskt och denna tid man även kan ge sig själv.

Midnattssolen är ganska häftig….

 

 

2 kommentarer

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras