Ditt livs form med 80/20 metoden

Sabina Dufberg och Charlotta Flinkenberg släpper boken Ditt livs form – med 80/20-metoden

 

Äntligen en bok om balans, njutning och långsiktighet! Du förtjänar att komma i ditt livs form – och stanna där.

Det här är din konkreta guide till att skapa balans i livet och navigera rätt gällande kost, träning och vila/återhämtning. 80/20-metiden innebär att du 80 procent av tiden bör leva hälsosamt, medan du skapar utrymme för 20 procent av det vi kallar för livets goda. Att vara i ditt livs form handlar inte om förbud, att ständigt vara på diet och stressa iväg till timslånga träningspass. Nej, här förespråkas livsnjutning, ett glas vin eller Prosecco då och då, en riktigt god efterrätt, socialt umgänge – men framförallt en realistisk syn på kroppen genom ett fokuserat mindset.

Boken hjälper dig att effektivisera din vardagsmotion, få en större medvetenhet om mat genom näringslära och träna på att vila. Det är en metod för alla som har tröttnat på jojobantning, humörsvängningar, låg energi och uteblivna träningsresultat. Hög igenkänning, humor och självdistans varvas med coaching i toppklass.

Oavsett träningshistorik och tidigare relation till mat, får du här proffsiga och konkreta råd gällande en hållbar livsstil. Du förtjänar att komma i ditt livs form –och stanna där!

Utkommer i augusti…. weeee så kul!

KRAM

1 kommentar
  1. Ser fram emot den o hoppas att den även tar upp lite av träning, vikt för oss över 40..

    Njutbart ska livet vara, jag har satt ett mål för mig själv i sommar då min vikt har gått upp på tok för mkt (bara mitt eget fel o intag av MACKOR o lite annan skit), så 123dagar maj-aug, 100 ska vara bra.. Det har gått toppen o både känslan i kropp o vågen samarbetar tills i morse… Ha ha… två dagars 50års firande av en kompis o verkligen inga helt hysteriska matintag, MEN prosceco typ en flaska själv… hmmm o 1,5kg upp, haha.. men livet ska vara njutbart o jag har fått pricka bort 2dagar av mina 23… 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras