Exclusive it is…

Nu är vi igång med Sabina Dufberg Exclusive på Mallorca. Alla deltagare är på plats och stämningen är på topp, verkligen ett kul gäng som är med och snabbt känns det som vi är en sammansvetsad grupp, en vänskap uppstår.

Jag har haft och har framför mig väldigt många träningsresor som går underkonceptet Sabina Dufberg Training Camp och då är det en lite mindre grupp än de flesta andra träningsresearrangörer dvs. ca 20-35 personer, ett bättre hotell, en spännande destination, ett välplanerat träningsupplägg där jag ansvarar för kundens resultat, inspirerande föredrag och även tid för njutning och upptäckt. NU har jag tagit det ett steg längre med Sabina Dufberg Exclusive och mig vetandes så är jag ganska ensam och först med mitt koncept.

Sabina Dufberg Exclusive är ett koncept som ger dig som kund lite extra, jag inkluderar bl.a. en individuell coachning/pers. Gruppen är ett maxantal om 12personer så det blir mer som PT i team, i vanlig ordning så tar jag ansvar för din träning och hela upplägget för att du ska få resultat vilket jag garanterar, och nu till det lite speciella… vi bor tillsammans i en lyxvilla någonstans i världen, vi äter tillsammans och maten i huset ingår, vi njuter av grillkvällar (med ett gott glas vin och efterrätt), vi chillar vid poolen mellan träningspassen och precis som alltid så är det mycket mer än bara träning, du har tid för semester och göra det du vill. Livet är till för att levas och njutas av och vi kan trots det få fantastiska resultat i träning och det är det jag kan lära dig….

Det är en unik chans och jag lovar att du aldrig kommer att ångra dig om du tar steget till att följa med. Skillnaderna på alla de olika resor som finns därute är ganska stor och jag har valt att satsa på kvalitet och på personlighet, jag vill kunna se alla och leda till varje individs bästa samtidigt som jag vill ge en möjlighet till det lilla extra i val av boende, destination och service. Med mig har jag alltid min parhäst Morgan som är överlägset bäst på allt som jag inte gör, han har erfarenhet som gammal reseguide, flygpersonal, träningsinstruktör och främst all krishantering som kan behövas på resan. Vi har alltid förstahjälpen väskan med, stenkoll på säkerheten på samtliga boenden och destinationer. Säkerheten och tryggheten kommer högt på vår lista.

Vill du också med så finns det flera resor ute på min hemsida www.sabinadufberg.com och om du vill med på nästa Sabina Dufberg Exclusive så kan du redan nu skicka din intresseanmälan så får du mail från mig så fort den resan kommer ut, skicka till info@dufberg.com 🙂

 

6 kommentarer
 1. Fina kort på er alla!

  Ni ser ut att ha det fint tillsammans och det är viktigt när man ska umgås samt träna hårt.

  Själv så har jag sprungit i skogen men man blir ju både blött och kall.

  Tittar du på Biggest Loser 2018 ibland? Sabina?

  MVH

  1. Tack.
   Jag ska vara ärlig och säga att jag tittar inte så mycket alls på tv och alltså inte heller då på Biggest Loser.
   🙂

 2. Funderar just nu vad jag ska önska mig i 50års present… 3,5år kvar… Träningsresa eller en resa med mitt första o antagligen enda marathon..

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras