Hemma…

Jag har rest en hel del nu under den sista perioden och äntligen så är jag på Svensk mark en liten stund iaf. Däremot så ska jag nu i helgen iväg på en träningsdag till Katrineholm och Ängens Pärla som nästan är som ”hem” för mig och nästa helg är det dax för en helg på Öland dvs. ytterligare ett eventjobb. Men jag har ju förmånen att slippa ”7-17 jobb” under veckodagarna och kan bestämma helt själv om jag vill vara ledig, hämta barnen tidigare från förskolan m.m. och det är verkligen en lyx. Jag stormtrivs med mitt sätt att leva och med mitt arbete trots att jag reser så mycket. Helt enkelt så är det just det som gör det så spännande. Nya platser och nya människor regelbundet…. verkligen berikande och utmanande och vid ett flertal tillfällen så tar jag dessutom med mig familjen på ”resan”

Bilder från senaste träningsresan som var till Sitges straxt utanför Barcelona…

 

Nu väl hemma så njuts det av fulla muggar, familjen, hemmet och det fantastiska vädret som vi har här just nu. LOVE IT!!! Vilken sommarvärme, helt perfekt för träning. Jag älskar verkligen att träna i värmen, det är min grej, ju varmare desto bättre hihi…. Nu blir det en kvällsrunda runt sjön…. HÖRS!

 

KRAM

 

4 kommentarer
 1. Hej S

  Sommaren är så kort och nästa vecka är vi inne i juni redan, och jag försökar cykla upp till skogen så ofta jag kan för att springa.

  Men dit till skogen så måste man cykla efter en älv för att sedan försöka bestiga en backa som är brant, nästan en km, burrrr.

  För några somrar sedan så hade det åskat och regnat kraftigt en förmiddag, när det blev uppehåll så tog jag på mig löpskorna.

  Luften var så fuktig runt denna skogssjö som är cirka 7 km i min lilla ort och skulle försöka springa cirka tre varv runt ungefär.

  Sedan när jag var färdig så skulle jag hoppa i och bada samt ta lite lungt eftersom det var helt folktomt som det brukar vara där.

  En km kvar, då snubblade jag på en liten rot, men hade klarat alla tuffa stora stenar med stubbar utan några som helst problem.

  Höll på att slå ihjäl mig, tror att den höga värmen samt fuktigheten gjorde att jag tappade för mycket vätska och blev utan focus.

  Den gången blev det ingen bad och kunde inte träna på flera veckor. Sedan alla älgar samt vildsvin som jag nästan krockat med……

  Du är omtyckt av alla, detsamma tror jag gäller Cömiförmcönny, men vad ni än gör, bränn inte ut er trots att det är ett fint jobb.

  Vi är många som läser men inte alltid syns och har inget behov att synas heller och detta var endast till er båda.

  Vi får hoppas att Cömiförmcönny har mer tur nästa gång och ibland så känner jag mig som honom, he he.

  MVH

 2. Har lite funderingar angående det här med protein när man ska bygga lite muskler. Är ju så sjukt hysteriskt med det här proteinet idag. Känner ju själv att jag inte får i mig dem här 140-150g per dag. Är det verkligen helt avgörande eller vad anser du om den saken. Skulle va kul om ni tog upp det i podd en. Kram

  1. Hej!
   Ett kort och snabbt svar på det. Nej du behöver inte överdriva proteinintaget…
   Tack för tipset inför podden…
   Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras