Innan de anländer…

Jag kan inget annat än att älska mitt jobb. Att få resa till nya härlig platser och jobba med det jag brinner för och dessutom med en massa positiva och glada människor.

När vi dvs jag och Morgan min ständiga vapendragare landar så har vi ungefär ett dygn på oss innan gruppen anländer vilket är nödvändigt då vi än så länge varje träningsresa har åkt till en ny destination som vi inte känner till.

Lånar en bild från när vi var i norra Italien- Lago Maggiore.

Schemat för första dagen brukar handla om möten med ansvarig personal på hotellet för att säkerställa att allt är i sin ordning gällande rummen, träningsytor, konferensrum, mat och annat som är avtalat. Vi rekar områden på hotellet och i närområdet för att skapa upplägget för veckan och det är alltid lika spännande att se vad som finns. Jag skapar och skräddarsyr inför varje enskild resa efter vad jag har att ”jobba” med. Finns det en ok beach och hur är botten, vågorna osv.. Finns det någon terräng, finns det promenad/löparsträckor som passar, finns det gräsmattor, gym, får vi tränat i poolen och hur är poolen (djup, lång..) hur är vädret,  finns det något utegym, lekparker, allmänna parker och så vidare. Träning kan man skapa precis överallt med andra ord och det är precis det jag gör unikt för varje resa.

Idag har jag satt hela veckans upplägg och nu är det bara gruppen som saknas. Sedan är vi igång!

Ska verkligen bli kul att se vad det är för människor som kommer med planet från Sverige denna gång till detta vackra hotell i Ajman

 

Måste sova nu… uhh det blev sent även idag (här är det natt nu)

Måste skärpa mig, GÅ OCH LÄGG DIG SABINA 😉

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras