Lediga dagar med kidsen

Jag har jobbat en hel del den sista perioden och flera helger har gått åt, så nu har jag haft två dagar ”helg” med barnen trots att det är vanliga veckodagar. Jag är lyckligt lottad att jag har den möjligheten att styra om i mitt arbetsschema utan att behöva be om lov.

Det börjar med uppspelta barn som studsar upp av lycka över vår nya studsmatta som vi monterade ihop i söndags kväll. Solen skiner i vanlig ordning och man kan i stort sett gå endast i underkläder vilket Selina och Nicholas tar fasta på haha… Fördelen med villalivet och en stor tomt. Sagt och gjort, ut direkt på morgonen och studsa tillsammans och självklart ska ju mamma vara med 😉

 

Vi har även en bubbelpool (MSpa) som jag har tagit ner temperaturen på för ett svalare dopp och att varva hoppandet med lite bad skadar ju inte i denna härliga värme som Sverige bjuder på. Det är ju helt galet fantastiskt och det är bara att njuta i stunden och verkligen ta tillvara på dessa dagar som jag älskar. Sommaren är min årstid och allt känns så enkelt och glatt och barnen verkar njuta även om de gillar alla väder haha… Det är skillnad på barn och vuxna helt klart och man undrar när i livet detta egentligen ändras till det vuxna väderberoendet???

Selina leker frisör och fixar med Nicholas hår…

 

Vi hinner utöver att bara var hemma och mysa, busa och leka ta en sväng till Gröna Lund när pappa i huset kommer hem och vilken bra ide´att åka en vardag eftermiddag med strålande väder då det är nästintill noll kö till åkattraktionerna, ….weeee lycka, som barn på nytt!

Dagarna bara rusade iväg och här sitter jag nu och hör hur Selina och Nicholas tisslar och tasslar inne i sovrummet och bara vägrar att sova och vi som ska upp tidigt för förskola och jobb imorgon… Dax att ta en sväng in och säga till dem för ”miljonte gången” känns det som…

 

2 kommentarer
 1. Härligt det låter med lek och mys i detta underbara väder.
  Ser mycket fram emot helgen som kommer på ditt och Mys event på Öland, hoppas vädret håller i sig.
  Tråkigt nog har jag fått en bristning i baksida lår som inte läkt ännu men hoppas kunna vara med en del i alla fall på passen. Så frustrerande!! Inte nog med det, jag avslutar en pencilinkur imorgon.
  Men superkul ska det bli i alla fall😘
  Kram Annette

  1. Hej Annette!
   Kul att ses på Öland:)
   Du får göra så gott du kan på träningen och anpassa efter situationen…
   Kram o ses snart

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras