Love my MagicBullet

Jag har vid flertalet tillfällen och i flera olika forum tipsat om vad jag själv dricker i mina egna juicer och det är såklart ett intressant ämne i sig och jag har en massa tips på just det men en annan fråga som jämt kommer upp är vilken typ av Blender jag använder och det ska jag tipsa er om.

 

Jag har sedan jag tjänade mina egna pengar köpt en liten maskin som heter Magic Bullet och på den tiden (ca 20år sedan) så kunde man bara köpa den på TV-shop mig vetandes. Jag och min moster gick ihop och köpte 2 till priset av en dvs. ett helt varsitt set till totalpriset på ca 900kr och man fick då med självaste maskinen, flera olika sorters muggar och lock, en större kanna och ett häfte med väldigt många recept. Denna första Magic bullet använde jag dagligen till allt möjligt och även frusna bär (utan att tina upp dem först) och minns jag inte fel så var jag het på drinkar en gång i tiden så ni fattar vad maskinen mest användes till hi hi. Jag hade maskinen i iaf 10år innan jag sedan köpte en ny likadan.

Idag så finns Magic Bullet i de flesta affärer som säljer elektronik/husgeråd och den lilla varianten som jag alltid haft finns kvar men det har kommit en lite större och starkare Magic Bullet som heter NutriBullet och den har jag idag. Den står alltid framme, den tar lite plats, den är lätt att hantera och extremt lätt att diska då du kan slänga in det du använder i diskmaskinen. Jag försöker alltid prioritera nyttiga val till mina barn och hemmagjorda smoothies är ju rena barnleken med denna lilla apparat. Så snabbt fixat och dessutom så älskar barnen det och jag kan välja vad jag ska ha i (fatta att jag passar på att köra i ex broccoli, avokado, bladspenat och annat som blir riktigt gott tillsammans med någon söt frukt och naturell yoghurt.)

Den skillnaden som det blir med att använda denna maskin mot en juiceblender som bara pressar ut saften är förstås att du får med allt av det du stoppar i din maskin, men jag tycker att det är bra och gillar att inte ta bort fibrerna i tex äpplet så det måste man ju vara på det klara med. Det är en mixer och en riktigt smidig sådan till ett ca pris straxt under 1000-lappen tror jag. (jag köpte för ett par år sedan för ca 1200kr)

Ha ha man skulle nästa tro att jag är sponsrad men så är inte fallet, jag har köpt alla mina MagicBullet´s och kommer att fortsätta att göra det!

Kram på er

 

3 kommentarer
  1. köpte färdigpressad idag o den smakar ju vatten jämfört med egengjord… men flaskan var så lagom stor att jag köper ett gäng till för flaskornas skull så kan man göra en egen laddning själv sen.. vi har en vanlig blender o det funkar fint i den också om man kör på en stund.

  2. Intressant! Har nydligen själv börjat träna och äta rätt och nyttigt efter flera års med dålig mat och matvanor. Gjort det man blivit uppväxt med och det har inte varit bra energi för både kroppen och knop. Skulle du inte kunna tipsa om några goda nyttiga smoothies man kan göra hemma här på bloggen? Du är en stor förebild för mig men även andra.❣️

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras