På flyget, så här gör jag…

Hur tänker du när du flyger?

Är det en liten matsäck som göms i ditt handbagage, eller handlar du frukter och annat nyttigt som du kan hitta på flygplatsen för att klara din flygresa? Eller tar du det bara som det kommer dvs hoppas på att flygplansmaten ska överraska? Har du några knep för att flygningen ska bli toppen?

Så här tänker jag… (och min reseguide Morgan som jag väldigt ofta reser med)

Jag inhandlar nåt att läsa och en ramlösa och sedan kör jag på det som serveras på planet och ser dessutom fram emot det haha.. Jag är troligen en av de få. Hur som helst så gillar jag de små lådorna med förrätt, huvudrätt och efterrätt även då det inte är en direkt en delikat måltid som serveras men det är själva grejen. Jag gillar att äta och det blir nåt ”kul” att göra för en liten stund, man får helt enkelt tiden att gå.  Jag beställer in rött vin och bubbelvatten till maten, det är standard:) Reser jag med barnen så är det en helt annan visa gällande packningen och att ha med sig frukt och liknande men jag själv låter mig överraskas;)

I övrigt så har jag alltid med någon form av handkräm, ansiktsvattenspray och en koksaltlösning som nässpray för jag har hört att man ska fukta slemhinnorna ofta så slipper man bli sjuk på planet.

Thats my thing!

 

3 kommentarer
  1. Flygplansmaten är ju det bästa ??. Smått O gott. Måltiden får tiden att gå lite fortare, det är ganska långtråkigt att sitta still. Nåt att läsa, lyssna på musik. Fina Mogge ?.

  2. Flygplansmaten är ju det bästa ??. Måltiden får tiden att gå lite fortare, det är så långtråkigt att sitta still. Nåt att läsa, lyssna på musik. Hälsningar till Fina Mogge ?.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras