Påsken…

Hej

Det är påsk och för mig innebär det ledigt och att vara med familjen.

Vi har varit på en ”utflykt” och bott på nybyggda Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro för att besöka ett vattenland, Lost City som var toppen innan rusningen kom (vi var och hängde på låset precis vid öppning 09.00)

Sedan påvägen hemåt stannade vi ett par dagar i Sörmland där jag kommer från hos mamma och Seppo alltså hos mormor som barnen älskar såååå. På påskafton så var det påskäggsjakt och vi hade fyllt barnens ägg med mest leksaker och nyttigare form av godis dvs ekologiskt osockrade torkade frukter. Våra små har ju inga äldre syskon som har introducerat dem för det klassiska godiset så de bryr sig inte alls tack och lov. Den tiden kommer att komma och det finns ingen som helst anledning att vi ”lär” dem att äta skräp. Vi har extremt friska barn och det har en stor roll att de äter vettig kost och begränsat med socker.

 

Nu är det ytterligare ett par dagar innan vardagen är ikapp igen. Som många med med oss vet så innebär ett boende i villa en del pyssel så det blir fix i hemmet och utomhus som exempelvis åka till sopptippen haha… Snacka om nöje;)

Glad påsk….

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras